DANSESKOLEN

Den fantastiske danseskole

DANSESKOLEN

Forside
Hvem er vi?

KAMPE

Kampprogram
Kamptilmelding
DAI stilling og resultater
Kampreferater mm.

HOLDET

Spillerne
Sæsonerne
Stiftelisten
Målmandsliste
Vaskeliste
Økonomi

DIVERSE

Billeder

KONTAKT

Send fællesmail
Kontaktpersoner
Forside > Kampreferater
KAMPREFERATER OG INDLÆG
- Udvalgte kampe..


DANSER MESTRENE STADIG DERUDAF?
Eller er det blevet kold og trist hverdag for DAI's

Danseskolen sejrer igen
De forsvarende mestre kørte i weekenden endnu en fortjent sejr hjem over de evige nedrykningskandidater fra Prografica. Der blev lavet smukke basser og ikke mindst Fræk Fætters kasse til 3-0 var en fornøjelse at overvære. Fodboldeksperter har dog stillet spørgsmålstegn ved, hvorfor den giftige fætter stod helt alene på modstanderens banehalvdel, når Danseskolen forsvarede med "alle" mand til sidst i kampen.

Danmarks bedste forsvar
På trods af at Danseskolen efter de første fire kampe kun ligger på en syvende plads, kan holdet som sædvanligt prale af ligaens suverænt bedste defensive målscore. Det skyldes ikke kun en jernform og sublimt spil i bagkæden men også, at fræk keeper har fået lidt ekstra overfladeareal at stille i vejen for modstanderne. Fodbold- og ølexpert Jan Mølby udtaler "Det er lige sådan en fodboldspiller skal være bygget". Ligaens næstfrækkeste keeper (kun overgået af Frikadellen, der fra tid til anden trækker i trøjen, når All Gays' tre mand store stamtrup ikke har kunnet skaffe lånekeeper) kan dog stadig opleves i smukke TV-redninger til glæde for ikke mindst de kvindelige tilskuere. Danseskolen har dog måttet punge ud med et ikke-offentliggjort beløb for reparation af kunstgræsset efter Fræk Keepers lidt tunge landing i weekendens kamp.

Fraværende spillere ikke savnet
Et rygte fra Danseskolens omklædningsrum siger, at Mads von Sløjten er seneste spiller i bad standing hos manager Teis "Special One" Anker. Sløjten blev i vinterpausen indkøbt af bestyrrelsen henover hovedet på manageren og har været en nærmest uendelig kavalkade af skuffelser. Mange have ellers ment at hans mange afbrændere i Pokkers-turneringen måtte betyde, at han nu kun havde mål tilbage i støvlerne. De mange forudsigelser er dog blevet gjort til skamme og Sløjten har kun formået at score et mål i turneringen indtil videre. Samme antal som Danseskolens ikke-rigtigt-på-holdet-forsvarsspiller Mark Manland. Og Skarpe Arne.

Von Sløjten har selv været fremme i medierne og sige, at han i år er mere i oplæggerens rolle. "Fra nu af vil jeg kun kaldes The Assist Machine..." er han citeret for at have sagt. Et hurtigt blik på Danseskolens kampe vil dog straks afsløre, at Sløjten har glemt at kommunikere dette budskab videre til sine støvler. Faktisk vil mange mene, at den eneste bevidste aflevering han har lavet, var da han under Danseskolens seneste kamp spillede på 11-mands banen ved siden af – og sparkede en bold der var røget ind på deres bane til Fræk Keeper.

Trøjesalget af Sløjtens trøje er gået ligeså meget i stå som hans scoringer og der spekuleres derfor heftigt i, om han er på vej på transferlisten. Efter hans seneste præstationer er der dog ikke tvivl om, at Sløjten må tage til takke med et lavere rangerende hold, som eksempelvis All Gays, Pokkers eller Konkret.

Homo har stadig ikke forstået det
Netop taber/udviklingsholdet Konkret er udgangspunktet for et andet kontrovers hos de forsvarende mestre. Homo har jo længe været i bad standing efter sin skandaløse udeblivelse. På trods af hans runde discountbajere og lovning om bod og bedring, har han dog tydeligvis ikke forstået fadæsens omfang, samt den ydmyghed denne opførsel automatisk må føre med sig. Homo havde op til Prografica kampen gentagne gange tryglet Special One om at få lov til at spille, selvom der allerede var 10 tilmeldte. Om ikke andet ville han gerne på venteliste og lovede, at han ville komme ud og se kampen – og tage tøj med i det tilfælde, at der skulle være frafald. I lørdags var Homo dog ikke at se i Kløvermarken og greb dermed ikke chancen for at tage Sløjtens plads og spille sig tilbage i truppen. Der spekuleres nu i, om Homos tid på Danseskolen endegyldigt er slut. Hans generelle niveau var enmet for stor debat i sidste uges "Fodbold uden filter" på 3+.

Her lød Marc Riebers beskrivelse af Homo "Løbepensum som Ulrik Laursen, speed som Niclas Jensen, skudstyrke som Phjalte Bo, hovedstødsstyrke som Carsten Werge, teknik som John Carew og overblik som Asbjørn Sennels." Experterne omkring bordet var enige og Karsten Aabrink tilføjede, at hvis han var agent for Homo, ville han nok lede efter et hold i C rækken. Og at Homo nok skulle gøre alt for at holde fast i Konkret, inden at også de smed ham på porten. Det er den generelle antagelse, at Homo virkeligt skal vise sit værd i de næste par kampe, hvis han skal være at finde som toastmaster og afstemningsoplæser til næste år. Et job som Bomber har vist sig særdeles egnet til og anses da også for at være den naturlige aftager af dette hverv.

Svært program
Danseskolen har startet sæsonen med et utroligt svært program og det flotte spil og den – trods alt – hæderlige placering må siges at skyldes Special Ones kølige overblik, taktiske forståelse og uovertrufne lederegenskaber. Efter et par kampe mod nogle topmotiverede oprykkere, venter der nu et par svære kampe mod Internationale og Zeek. Nøglen til sejr ligger som altid i, at Special One går forrest som han plejer at gøre. Faktisk spøges der i Danseskolens back-office med, at Special One går så meget forrest, at han nogle gange simpelthen taber nogle af de tungere dansedrenge. Her tænkes især på kamptilmeldingerne, hvis utroligt simple brugerflade lider under en endnu simplere fladpandethed hos flere af hjemmesidens brugere. Der er ikke udpeget syndere endnu, men mistanken retter sig automatisk mod alle over 185 cm. Fræk Keeper (certificeret IT Superbruger i det kommunale system) er til orientering 187 cm – efter eget ugsang.

For at klare dette svære program kræves det, at Danseskolen spiller kalkulerende, kontrolleret fodbold langs jorden, med masser af afleveringer på tværs af banen og med tålmodighed i opspillet - og med masser af automatismer! En fodboldfilosofi der er udvilket af Heman og som derfor naturligt er blevet døbt "Battle Calcio" – en sammentrækning af Calcio og Heman's Battle Cat.

Transfervinduet står stadig på klem, og det kan ikke udelukkes, at Special One har udkig på en forstærkning i hver kæde. Krøldrup i forsvaret (fast mand og anfører i Serie 1), Ulrik Hvam (8 basser i 2 division) og Seriemorderen fra Jægersborg på toppen ("lidt rund i det", som Heman udtrykte det).

Bolden er rund og alt kan vitterligt ske i fodbold.

Forza!

Forfatterens navn er kendt af redaktionen. Der er tale om en fodbold expert og sandhedsvidne med stor indsigt i alt fra syvmandsfodbold til projektledelse.


HOMO!

Danseskolen 4-1 BK Rubicon, Playoff, 20/10-2007

4-1 sejr sikret ved magisk målmandsspil og et hattrick af coach Homo

Team Fernet Branca (bestående af Mussepik og Homo) havde i vanlig stil været i byen dagen i forvejen og fejret den forestående sejr forud for kampen! Heman havde ligeledes været i byen dagen inden, så det var et Danseskolehold i den sædvanlige lørdags tilstand, der stillede op til oprykningskamp mod BK Rubicon efter førstepladsen var smuttet til makedonerne. BK Rubicon er desuden et hold der hele sæsonen har spillet i liga med Danseskolens "Danmarksseriehold" GHG All Gays (der hvor vi sender vores spillere ned for at tanke selvtillid). BK Rubicon havde slået dem to gange med to mål, men det var selvfølgelig ikke noget der skræmte når man tænker på at GHG er det rene kanonføde når de er oppe imod storebror Danseskolen, hvor gennemsnitshøjden ligger mellem 30-40 cm over dværgene fra All Gays (tror vi ligger på 5 hovedstødsmål i snit mod dem).

Forud for kampen var også gået et lille forspil hvorfor vi stod uden vores midtbanegeneral Mullah, der var blevet forvist til tilskuerpladserne - det var nok også meget godt for at få lidt spænding i kampen.

Første halveg var ikke specielt prangende. Vi var ok, men det sædvanlige presspil holdt vi lidt igen med. De offensive kræfter på BK Rubicon var temmelig boldsikre, mens teknikken i de bageste rækker var mangelfuld. Homo kom alene igennem på en friløber efter 5 minutter og satte den godt ind efter en kæmpefejl i BK's forsvar.

Danseskolens forsvar var endnu engang fantastisk (som det nu er når det ellers er ædru). På nær det udlignende mål hvor Tis bliver tørret (efter Tis' udsagn bliver han tromlet ned) af deres udemærkede angriber, så kom de ikke til nogle gennemspillede chancer tæt under mål. Forsvaret var dynamisk og hver gang de kom forbi trak vi det professionelle frispark..... i bedste italienske catenaccio stil.....meget smukt. Retfærdigvis skal det siges at de sidste 20 min så vi skidte ud frem af banen. Vi kunne ikke rigtig holde på bolden, men de blev holdt i afstand fra vores mål til trods for at Rubicon havde teten i denne del af kampen. I sidste minut måtte KeeperLasse ud i fuld længde på et ellers følt skud fra en af deres midtbanespillere, der sad helt oppe i krogen.....personligt havde jeg set den inde. Umiddelbart efter var der pausete og anden halvegen så et helt andet Danseskolehold. BK Rubicon havde et brag af et skud som igen blev perlereddet (også KeeperLasse havde fået et skud italiensk DNA inden kampen), men bortset fra det stod der Danseskolen på alt! Rubicon havde bolden en del men bortset fra det før omtalte skud og en direktør i overtiden, så stod der Danseskolen på alt. Frækt frispark på overliggeren af Mussepikken og tre mål blev status. En frispilning fra Poppe sat ind af Homo, hvor 3 danseskolespillere ellers stod i kø til at ekspedere den ind. Kort efter en kontra hvor Koller maskeret (helt Laudrup'sk) frispiller Mussepikken, der ikke svigter.... Sidste mål var en perle med et smukt hovedstødsmål af Homo og godt indlæg af Mussepik..... Rubicon brændte en direktør i overtiden, men en meget fortjent sejr, hvor holdene havde en halveg hver. Rubicon havde udemærkede angribere og de var gode til at køre bolden rundt, men de formåede ikke rigtig at true en solid Danseskoledefensiv, hverken i første eller anden halveg selvom de havde nogle flotte forsøg udefra. Omvendt så var Rubicons defensiv ikke stærk nok til at holde vores angreb fra fadet og det var nok her hovedforskellen lå.....

MoM blev en tie imellem Homo og KeeperLasse....

/ Toldo


Villa Verde 2-2 Danseskolen

Et kampreferat af den kamp er næsten overflødigt, da resultatet ligesom taler for sig selv. Der blev sat point til, hvilket vi ikke er forvente med på Danseskolen - og så taler vi ikke mere om det! Ikke et ord om vores polerede spil og to basser i 1. halvleg, ikke et ord om hvordan vi havde dem i posen eller om Pensus' once-in-a-lifetime dommedagsdrøn mod krydset, eller for den sags skyld om den kuriøse dommerpræstation.. Det kan alt sammen være lige meget nu, for vores 2 point blev eftertrykkeligt smidt væk! To personer må tage denne bæ på deres kapper; Elgen for SATAN hvad skete der lige der?! Du kneppede holdet dit dumme rensdyr! Uden udskiftere blev vi løbet trætte og Villa Verde fik lov at trykke os helt i bund.. Og Lars.. jeg fattes ord.. med 30 sekunder tilbage af kampen vælger du (du, der ellers er kongen af italiensk fedtspil) ved stillingen 1-2 til os, at kaster bolden direkte til deres angriber, som står 3 meter fra dig, hvorefter du halv-dropper på hans afslutning. Det er noget af det mest uhyrlige der længe er set og står uden sidestykke i Danseskolens 3-årige historie.. Det skal dog siges, at Lars frem til sin hjerneblødning bejlede til titlen som kampens MVP, hvilket bestemt er mere end man kan sige om Elgen! Elgen som til gengæld er taget til nåde igen, efter en passende brødebetynget undskyldning her på hjemmesiden.. Men den eneste undskyldning vi RIGTIG kan bruge til noget, er den ekstra fight vi forventer fra dig i de næste kampe!! Vi vil se en Elg som er her, der og alle vegne og som laver basser for holdet på samlebånd!

En helt igennem klam oplevelse og en konstatering af at Villa Verde åbenbart bare er et forhekset hold som vi bare ikke kan slå. Men fat mod dansere, vi fører stadig rækken suverænt og vi kan allerede vaske denne skamplet af på onsdag mod Sporting Automobil.

/ Poppe


T.T.S.K vs. Danseskole

Danseskolen skulle på onsdagsudflugt - til dags dato den længste af slagsen i Danseskolens korte historie - til det eksklusive Greve Strand. Her hørte det eksklusive imidlertid også op. Modstanderholdet og deres talstærke trofaste fanskare ledte snarere tankerne hen på arbejderklubben Frems legendariske hold fra starten af 90'erne med træner Ole Mørch i spidsen for en flok fyraftensprofessionelle håndværkere tilføjet 2-meter norsk permanent. Og tilskuerne stod ikke tilbage for holdet. Der blev tyllet bajere en onsdag aften, så Ole Thestrup og Ole Ernst i det selskab ville betegnes som afholdsmænd. Kampen begyndte i en generel ond tone med en del grove frispark fra TTSK' s side - deres forsvarsspillere, som generelt stank som en spritfabrik tog sig kærligt af vores offensive kræfter med sene eftertacklinger og voldsomme frispark. Nede i den anden ende hvor homoen havde målet var der generelt godt styr på det og Danseskolen betalte et par af svinestregerne tilbage med renter med et professionelt frispark i ny og næ. I første halvleg kommer Danseskolen foran da Mølby står fuldstændig umarkeret en halv meter på stregen efter et hjørnespark fra The Moose og kan lægge den ind med hovedet. Det huede ikke værterne, der gik ekstra hårdt til stålet og hver gang man brokkede sig over behandlingen, så istemte tilskuerne:

"Danseskolen!….. nu må I holde op med at pive ellers må Gigi komme og trøste jer!!"

Vi var yderligere farlige ved to lejligheder. Da Mølby afdriblede en mand og med et skud på mellemdistancen snittede træværket, mens Mullah havde noget der mindede om en friløber på Mølbys frispilning. Vi gik til halvleg med en 1-0 føring efter at de ellers havde haft et stolpeskud i slutningen. I anden halveg var modstanderholdet generelt trætte og vi havde masser af spil og chancer. Heman Hansen synes dog lige at han ville give dem en enkelt friløber i starten af halvlegen, da han blev snydt af TTSK's polske gæstearbejder, der dog skød forbi mål. Kort efter havde de endnu en farlig chance, som mullah reddede (havde overtaget tjansen fra homo). Lidt efter blev det 2-0 efter en friløber til The Moose, der sikkert udplacerede målmanden - hvordan han fik den kan jeg ikke huske, men sikkert sparket ind. 2-0 oppe og lige pludselig vadede vi i chancer med masser af plads til at spille den rundt, men ind kom bolden ikke. Poppe havde bl.a. en direktør og homo og Jesper havde også et par tilbud udefra. Forsvaret havde stort set intet at lave hvilket betød at Heman mente, at han skulle på tavlen ved at tage turen med op i angrebet, selvfølgelig uden held, selvom han havde et hovedstød forbi mål. Fem minutter før tid reducerede TTSK efter et dumt frispark lige uden for feltet. Opdækningen snorksov og efter en tværspilning, der fuldstændig splittede vores forsvar, scorede de mål da skuddet blev rettet af. Fuldstændig uforståeligt og meget ukoncentreret, da de intet havde haft i halvlegen. Slutminutterne blev meget spændende og Mullah havde en fræk dobbeltredning, mens Heman clearede på stregen. 2-1 blev det og 6 point på kontoen efter to kampe - Danseskolen alene i spidsen. Og farvel til Greve!

Hvem bliver MVP? Selvom forsvaret var også meget kompromisløst, så synes jeg måske at vores M&M&M med Moose, Mullah eller Mølby skal have æren? Kan vi få en afstemning ud?

/ Materazzi


Danseskole vs. FC Pain

Endelig blev det tid til sæsonens første kamp. Vores første kamp i B-rækken, så vi var spændt på hvad der var i vente. Regnen havde silet ned hele dagen, så vi var i det hele taget glade for at kampen blev til noget. Modstanderen FC Pain var et hold der sidste år var placeret i den bedste tredjedel af B-rækken, så kampen ville give en god indikation af hvordan sæsonen ville komme til at gå. Kampen startede meget jævnbyrdigt - The Rifle kæmpede forbilledligt i angrebet og var i det hele taget en positiv overraskelse på holdet efter sidste sæsons kun to kampe og en udvisning. Nogle rigtig store chancer havde vi dog ikke - Mølby havde en enkelt tæt under mål fra en lidt spids vinkel som han fyrede et godt stykke over overlæggeren. Forsvaret stod generelt godt, selvom manglende tilbageløb og oversatsning fra tid til anden gjorde at den bagerste skanse kom i undertal. Det blev dog sjældent farligt, men Toldo (som i dagens anledning var anfører) måtte alligevel redde kastanjerne ud af ilden på en friløber med en fræk fodparade. Derudover var Toldo også ude i fuld længde på et dunder af et frispark, som han kun med en ren mirakelredning fik slået til hjørne. Toldo havde dog lidt problemer med udsparkene, da der var modvind i de første 30 minutter, så tre på hinanden følgende målspark blev sendt direkte til indkast. I halvlegens sidste sekunder havde FC Pain efter lidt klumpspil et skud på stolpen, men målløst blev det efter første halvleg.

I anden halvleg fik vi medvind og det ændrede tydeligvis spillet, da vi fik skubbet spillet højere op på deres bane - Mølby og de to mujaffaer styrede med hård hånd midtbanen og kombinerede sig godt rundt. 1-0 målet var lidt af en perle - Nislev modtager den på fløjen, sætter en mand og sender bolden i en bue ind midt på banen, hvor Mullah stiger til vejrs og header bolden ned for fødderne af en fremadstormende The Moose – som sikkert udplacerer målmanden. Flot kasse. Målet til 2-0 faldt hurtigt efter og undertegnede kan ikke rigtig huske det andet end at Poppe garner efter en ripost. Poppe ville dog gerne gøre "skaden" god igen, så efter et hjørne træder han i bolden og FC Pain reducerede på et skud tæt under mål. Generelt så vi ikke for godt ud ved deres hjørnespark - en ting som vi må have rettet op på. Efter reduceringen vaklede Danseskolens forsvar – Poppe var tydeligvis stadig rystet og Heman, som ellers havde spillet en ok 1. halvleg var helt væk i disse minutter – Tis var desværre på bænken i denne periode og det kunne godt mærkes. Toldo havde dog heller ikke så meget at lave, men det var mest fordi Pain ikke ramte kassen. En enkelt redning blev det til, da Toldo pillede et skarpt vinklet skud fra kanten af feltet. Heman "The Body" Hansen var en enkelt gang farlig, da han listede sig med frem og kanonerede bolden mod mål fra 12-15 meter, men målmanden reddede til hjørne. I sidste minut lukkede The Moose kampen med et godt fladt skud hvor målmanden fra Pain så skidt ud. 3-1 i en alt i alt jævnbyrdig affære som vi godt kunne have sat point til i, men 3 point er 3 point og Danseskolen er godt fra start. – Husk kamp onsdag og det er i GREVE!!!

/ Materazzi


Champagnebold i sne og slud!
Til trods for onde vejrguder og sommertid kunne Danseskolen alligevel mønstrer 8 mand denne søndag formiddag. Modstanderholdet var GHG Allstars, som spiller i B-rækken ligesom os og vist nok har spillet der i nogle år. Selvom vi lige er rykket op tyder resultatet af kampen på, at Danseskolen har sat kursen mod A-rækken, som et elevatorhold der kun kan køre en vej.

Kampen startede temmelig jævnbyrdigt, selvom Danseskolen stod godt på banen og spillede den godt frem af banen kneb det med at omsætte de løse chancer til mål. I stedet kom GHG foran 1-0 – om målet var scoret med hånden hersker der stadig tvivl om men vi lader tvivlen kommer dem til gode. På det efterfølgende angreb scorede Coach Homo dog straks igen da han pressede målmanden tilstrækkeligt til at bolden reboundede i kassen via homoens fod. Derefter garnede GHG igen på et flot gennemspillet angreb, hvor Homoen dog ikke dækkede op, men i stedet kløede sig i sine nyragede boller, mens han brokkede sig over målmandsspillet.

2-2 målet lod dog ikke vente på sig – Elgen aka The Moose, vores nye midtbanemand, scorede efter et mønsterangreb. Lige før pausen scorede lasse et godt mål hvor han satte en mand af og afdriblede målmanden, selvom homo var i hel fri position til at score, smukt!

I anden halveg var det oneway traffic og forsvaret var hermetisk lukket. GHG havde en halv chance mens Bomber begyndte at smide kasserne ind oppe foran. 4 af slagsen blev det til…..de fleste fattige, men et par polerede blev det til. Heman og Tis fik også skrabet den i mål inden forhenværende Toldo nu Materazzi bankede den i kassen på hovedstød efter et flot indlæg fra Homoen!

10-2 over et hold der fik en 4. plads sidste år i B-rækken…….det lugter af kun et midlertidigt ophold i B-rækken!

/ Materazzi


DANSESKOLEN HAR VUNDET LIGA 7-C!!

Efter en dag hvor Danseskolen sikrede sig en solid arbejdssejr over favoritdræberen Burgundia Fübül og hvor Villa Verde tabte til FC Porn Stars er ligaen blevet afgjort! Danseskolen har længe ligget på en suveræn førsteplads og kan nu ikke længere hentes! Hvilken storslået triumf! Det er så smukt.. snøft. Webmasteren fattes ord..


Nogen kæmper for holdet - andre for personlig succes


DANSESKOLEN KUPPET!
Holdet grå eminence Pensus kuppede sig højest overraskende til magten i Danseskolen da han tirsdag d. 9. august 2005 præsenterede et storsponsorat af nye seje spilletrøjer. En sand magtdemonstration der totalt udmanøvrerede den siddende bestyrelse.

At der er mål i de nye trøjer blev hurtigt understreget med en 8-0 sejr over en rundtosset modstander. En god start for den nye holdejer - spillere er tilfredse og den nuværende coach får lov at blive på posten (lidt endnu).

Al magt og respekt til Pensus!

~ Poppe


DANSESKOLEN..?
"Danseskolen...? Inden sæsonen startede, var det på papiret det hold vi allerhelst ville slå. Det holdnavn bør man ikke kunne bryste sig af ustraffet. Det endte denne torsdag med et dumt og til dels fortjent nederlag på 3-2, og dermed er Danseskolen stadig det hold vi allerhelst vil slå."
[Citat fra FUSA hjemmeside: http://www.fusa.dk/kamp.asp?kamp=74]

Se evt. nogle af vores andre modstandere her: www.fubul.dk, www.fcpornstarz.dk og www.omkast.dk.


Dårligt spil, god sejr…, 31/5-2005

Vi skulle spille mod Eukament - et hold lige under os i ligaen, men som havde en skrivebordssejr eller to blandt sejrene. Danseskolen mødte op uden holdets forsvarskrumtap, Tis. Derudover manglede Pensus også…. Mullah sagde, at han ville komme midt i første halvleg efter at han havde spillet med Pokkers, men Pokkers bummede totalt og spillede 4-4 mod et bundhold, så Mullah måtte spille fuldtid for Pokkers for at hindre den totale katastrofe og missede altså vores kamp.

Hansen var på kassen, da fodtøjet knirkede - lad det være sagt med det samme - det var ingen succes, men det kommer vi tilbage til.

Første halvleg var generelt røvdårlig - det hjalp heller ikke at Villa Verde - øjeblikkets tophold i vores gruppe - sad og overværede halvlegen ved sidelinien, hvor de så et rystende dårligt Danseskolehold. Der blev lavet tre-fire Pensus'er i forsvaret (læs: stå og fedte med bolden og aflevere den til modstanderen når han nærmer sig) af forskellige spillere. En af dem kostede et mål efter, at Danseskolen ellers var kommet foran på Kollers indlæg, der blev dirigeret i mål af en modspiller. Generelt flød spillet overhovedet ikke og vi kom bagud, da de slog en kontra uden chance for Hansen. Hansen var dog uden skyld i nogle af målene, men kunne godt have kostet et, da han fejlbedømte et udspark fra Eukaments målmand, der hoppede over Hansen, som dog fik fumlet den ud til hjørne….. Halvlegen sluttede dog smukt med et smukt Danseskoletræk - Kenned nutmeggede to Eukamentspillere og sendte Hax af sted i dybden. Hax løb fra forsvarerne og udplacerede sikkert målmanden….. 2-2 ved halvleg - spillet taget i betragtning et resultat, som vi nok kunne være mest tilfredse med.

I anden halvleg flød spillet bedre - ikke mange chancer til nogen af holdene, men vi var dog klart spilstyrende. Målet kom 10 minutter før tid….. Mølby lagde en sukkerbold ind over og Hax nåede øverst i duellen med både målmand og forsvarer. Bolden ramte stolpen og røg ud til Agent Toldo, der knaldede den usvigeligt sikkert i mål fra en halv meters afstand…… Ikke det sværeste mål, men hvilken målnæse!! Cadeau til Hax og Mølby for det flotte forarbejde - det var deres fortjeneste - den beskedne agent gør bare sit arbejde! Der var et dramatisk efterspil, da målmanden åbenbart var landet uheldigt efter hans sammenstød med Hax, hvilket slog luften ud af ham. Det gjorde at han i to minutter efter uheldet kun kunne trække vejret meget underligt (a la Darth Vader), men langsomt begyndte han at få talen igen og spillet kunne genoptages.

Så troede alle at den kamp var afgjort….. Men Hansen ville det anderledes. En ufarlig bold slipper igennem Hansens smørfingre og ned for fødderne af en Eukament-spiller, der begynder at drible ud i siden af feltet med Hansen efter sig. Da han er næsten ude af feltet med bolden, da kaster Hansen sig ned og griber sikkert om hans ben, men bolden er 5 meter væk…..soleklart straffe! Klart stifter!

De banker den dog på overliggeren og vi vinder fortjent men dog ikke uden problemer 3-2. MoM blev en tie mellem Hax og Poppe…..en halv fidusbamse til hver!

- Toldo


Lejemord på en tilfældig onsdag, 19/5-2005Efter en uge med masser af diskussion, hvor coach Homo var lidt presset over, at kampene bliver "udsolgt" så hurtigt, ender vi med at syv (7) ud af 13 spillere kan spille kampen… se det ikke imponerende!

Nå men ind med nye leje-folk, da den faste call-boy kaptajnen skulle til middag (mega gay)! Derfor blev coach Homos nye roommate Hax (Martin Haxholdt, derfor navnet Hax) indkaldt, da han havde ført meget stor reklamekampagne overfor coach homo mht. sine fodboldtalenter.. så presset på ham var stort, men det skulle vise sig, at hans brede skuldre kunne bære dette pres.

Samtidigt var der lidt diskussion blandt toppen af danseskolens organisation, om man også skulle indkalde den frække men til tider sløve færing Jørgen. Han blev ringet op og var klar.. hvilket i bagklogskabens lys bestemt må betegnes som værende en god ting!

I omklædningsrummet proklamerede Toldo-Thorup, at han bestemt regnede med at blive kampens vigtigste spiller, da han nok ville få meget travlt imellem stængerne. Dette havde Toldo til dels ret i, dog blev det en mere travl eftermiddag for Wooloo´s målmand.

Nå men Wooloo var meget klar fra start, og kampen igennem fik de også vist, at de er et rigtig godt hold. Specielt den lille blonde fyr med Ishøj-springvand som frisure kunne bestemt nogle tricks, der til tider fik ham til at ligne en cirkusdomptør, hvor Philip agerede tam dresseret girafunge.

Men kampens helt skulle ikke overraskende vise sig at være den frække færing, der er ikke meget at sige, manden er skarp. To halve chancer fra 30 grader blev begge sparket tørt over i det lange hjørne, og da det anden lejesoldat Hax smukt garnede på frispark, så stod det 3-0 i halvlegen. Bestemt ikke noget Wooloo havde regnet med, og nummer 10 med "Anakin" på ryggen var i chok.

Anden halvleg udviklede sig til at et stort pres imod Danseskolens mål, og der blev reduceret til 3-1. Man kan ikke sige Toldo-Thorup burde have nuppet skuddet, der sad godt placeret ved den lange stolpe.. men man må konstatere, at Toldo ikke så helt godt ud, da han stod og kyssede den nærmeste stolpe lidt for meget.

Presset forsatte indtil Janus spillede den frække færing semi-fri, og alle gode gange tre, over i det lange hjørne med klatten og 4-1. Dermed var kampen afgjort, Wooloo pressede videre og fik scoret til 4-2, men alt i alt kæmpede vi fint i forsvaret, og lejesvend Hax fik demonstreret hvordan en glidende tackling udføres. Dog må man til Philips ros sige, at han gør Hax kunsten ganske fint efter.

Alt i alt en stor tak til lejedrengene.. nok ikke sidste gang i er med. En fantastisk sejr over et hold, der nok må betegnes som værende bedre end os, men hvad gør det, når vi vinder!

Og til sidst, Hurra for coach Homo

Coach Homo


DANSESKOLEN KRAVLER OP AF I TABELLEN! - 30/4-2005
Det var med lidt bange anelser, at Danseskolen mødte op til denne kamp. De var uden flere af deres bærende kræfter og holdet (FUSA), som de skulle møde havde kun tabt med et mål til det formodede stærkeste hold i ligaen.

Det hjalp heller ikke, at dommeren, der først indfandt sig 5 minutter efter oprindeligt kamptidspunkt, fløjtede som om han havde modtaget en fed konvolut af modstanderholdets træner inden kampstart.

Kampen bølgede pænt frem og tilbage og Danseskolen havde et par halve chancer efter hjørnespark og indkast, men det var Koller der åbnede ballet, da han modtog bolden med ryggen til mål og drejede rundt på en tallerken i samme moment, hvorefter han klaskede bolden op i det lange hjørne fra 10 meters afstand! Et virkelig pænt mål…

Derefter overtog FUSA lidt af styringen og havde bl.a. et farligt frispark rundt om muren (sidste gang der var mur i den kamp!!!), som keeper Toldo boksede væk i fin stil. Kort efter måtte Toldo igen vise hele repertoiret, da et listigt skud fra kanten af feltet havde kurs mod det lange hjørne. Bolden var på vej i netmaskerne, FUSA spillerne var parat til at juble………. Men Toldo kastede sig som en panter mod det lange hjørne og fik med fingerspidserne dirigeret bolden ud til hjørnespark……HVILKEN KEEPER!!!

Kort før pausen blev Toldo alligevel passeret, da forrige kamps man-of-the-match hvilede lidt for meget på laurbærrene, hvilket resulterede i at en FUSA spiller fra en ellers ufarlig position fik dirigeret bolden i mål.

1-1 ved pausen…

I anden halveg kom Danseskolen foran ved Kaptajnen, der bankede den ind fra kanten af feltet……målmanden så ikke så godt ud i situationen og et meget vigtigt mål.

Danseskolen var fortsat farlige på nogle kontraangreb, men ellers var FUSA meget i boldbesiddelse uden dog at blive rigtig farlige. Keeper Toldo tog sig med stor sikkerhed af indlæggene……det var som om han havde kontaktlim på handskerne denne dag. Han måtte en enkelt gang ud i fuld længde efter en jordfræser udefra, som Toldo kun kunne parere… Riposten faldt ud til en Fusaspiller, der invaliderede sig selv ved boldkontakten.

Der skulle naturligvis et dommerfløjt til for at få FUSA ind i kampen og efter et hjørnespark blev der dømt et meget tyndt straffe af Koller, som ellers så meget uskyldig ud i situationen. Dommeren var hverken til at hugge eller stikke i, men han rendte selvfølgelig også rundt med en fed konvolut i inderlommen……

Toldo tog en chance ved straffesparket og valgte side, men den kom desværre næsten midt i målet. Toldo var dog stadig tæt på at snuppe den med en benparade.

Så skruede Danseskolen igen op for blusset…….og flere gennemspillede angreb bølgede af sted. Målet faldt ca. 10 min før tid efter flot kombinationsspil mellem Homo og Kaptajn, der resulterede i at Homoen skovlede den ind over stregen…..meget smukt mål! Resten af kampen var der pres på Danseskolens mål, men de blev aldrig rigtig farlige. Pensus blev smidt ud efter en svinsk tackling. Efter eget udsagn mente han at frisparket reddede holdet, men da det blev begået ude i siden og oppe ved midterlinien med to danseskole-spillere bagved…… så er det nok begrænset hvor stor opbakning han får til den udtalelse…..

Danseskolen red stormen af og høstede en fortjent sejr…. Man-of-the-match blev naturligvis Toldo og jeg tror at talentspejderne vil stå i kø i næste kamp - men de bliver nok skuffet for der skal Toldo ind og støde sukkerballer på midtbanen.

Kampreferat skrevet af "anonym tilskuer"


COMEBACK!!- 17/4-2005
Endelig kom der point på kontoen......og tre af slagsen! Det så ellers længe skidt ud mod en igen underlegen modstander, men Danseskolen fik vendt 0-1 ved pausen til en 4-2 sejr takket være Mullahen og lejesvenden Kaptajnen.

Kampen havde en optakt med stor uvished, hvilket skyldes Pensus' kræmmertur til Prøjserland. Han ringer lørdag eftermiddag og fortæller at han nok ikke når det til kamp, så vi må finde en afløser..... Det er jo fint nok, men når idioten samtidig har taget vasketuren, hvilket betyder at alt tøjet ligger indelåst i tumpens lejlighed.......ja, så bør man nok tage sig sammen! Men lige for at berolige undertegnede var pensus så betænksom at sende en sms kl 23 lørdag aften indeholdende: "Jeg når måske hjem....." Hvad han havde forestillet sig vi skulle stille op kl 8 søndag morgen, hvis ikke han var kommet.....ja, det må stå hen i det uvisse! Bør koste i bødekassen!

Det første chok kom allerede inden kampstart, da vi erfarede at dommeren (Godsejeren) var en af Homoens gamle venner fra hans kollegietid. Det skete desværre lidt for sent i forhold til at ændre navnene på det indgivne holdkort. Da vi havde en del spillere uden spilletilladelse, indeholdte kortet Homoens navn til trods for at han var fraværende! At dommeren så enten ikke bemærkede det eller valgte at overse det kan vi kun være dybt taknemmelige over!

Kampen gik i gang og det var ikke en køn affære.... Danseskolen havde et par løse chancer, men rigtigt flow kom der aldrig over spillet. Mullah havde kassen og stod godt selvom han måtte se sig passeret midt i halvegen efter en ripost fra et hjørnespark. Halvegens største chance havde Teis dog......havde taget turen fra højreback og løbet helt op i det lille felt. Kaptajnen centrede den flot over målmanden og teis stående PÅ MÅLSTREGEN hoppede ind i netmaskerne, mens han headede bolden PÅ OVERLIGGEREN!!!........STIFTER!!

Ellers en meget uskøn affære i første halveg.

I anden halveg blev der skruet op for blusset...... Mullah kom tilbage på midtbanen og det var tiltrængt. Han svingede taktstokken og løftede Danseskolens spil......var som han havde noget at revanchere fra forrige kamp, som ikke hørte til hans bedste. Omkast (det andet hold) var alligevel farlige ved et par skud udefra som den nye keeper Benn S tog sig kærligt af...

Mullah satte Danseskolen igang med et frispark hvor målmandens udsyn blev taget og derefter fulgte kaptajnen med to mål og Mullah lukkede festen med et til...... Omkast var knækket! I slutminutterne tillod Nislev sig den luksus at gå tidligt i bad da han fejede en mand væk i knæhøjde lige udenfor feltet.....Nislev selv mente efterfølgende at tacklingen var ren! Janus "lå vandret" for at bokse det gode forsøg på sammenføjningen....

I slutminutterne reducerede Omkast, men det havde kun kosmetisk betydning.

- Lars aka "Toldo"


Blamagen- 3/4-2005
Danseskolens sæsonstart forløb ikke som planlagt. Det hjalp heller ikke på indsatsen at to af holdets spillere havde været på druk natten i forvejen - Mens den ene (Homo) må betegnes som marginalspiller var det mere skuffende at se en af holdets stjerner, Mullah Søndberg, møde op i en tilstand, der må betegnes som et dårligt advokatur for hans forslag vedrørende kontingentnedsættelse. Derudover var der stor usikkerhed på holdet om hvor kampen skulle spilles. Det skyldes at koordinateren (Homo) havde oplyst det forkerte spillested. Dette sammenholdt med hans store bytur dagen i forvejen bør sætte spørgsmålstegn ved hans berettigelse som coach - et emne som må tages op på næste bestyrelsesmøde, da bestyrelsen mener at en coach må gå foran som et godt eksempel og ikke som Homo gå på druk og bedrive hor med tilfældige kraner inden kampene.

Unægteligt ikke de bedste forberedelser til kampen, men Danseskolen satte alligevel modstanderen FC Pornstarz under et voldsomt pres gennem godt midtbanespil fra Benn S og en i starten godt spillende Mullah. Efter et meget præcist udspark fra Toldo kom Hansen frem til en stor chance i kampens første minutter - Afslutningen stod dog slet ikke mål med forarbejdet. Ellers havde Danseskolen godt styr på begivenhederne og kom frem til en del store chancer, men skarpheden i feltet lod meget tilbage at ønske. Forsvaret havde ikke meget arbejde i første halveg, men i slutningen af halvegen driblede Pensus - uden modstandere i miles omkreds - bolden ud over sidelinien. På det efterfølgende angreb tøvede Homo med at få bolden ud af forsvarszonen og modstanderholdets "MiniMullah", der ikke havde sat en fod rigtig i første halveg firsttimede bolden op i det fjerneste hjørne uden chance for en ellers velspillende keeper. Ellers skete der ikke mere i første halveg - Pensus formåede at tage fem hjørnespark i træk, hvor han ikke fik den forbi manden ved forstolpen.

I anden halveg blev presset mere udtalt på modstanderens mål. Jesper var tæt på med et forsøg lige forbi opstanderen og ellers vadede Danseskolen fra den ene direktør til den anden. Mullah var en stor synder også fordi der forventes meget af ham og han var under vanlig standard. Homo viste prøver på sin teknik eller mangel på samme da han ikke formåede at kontrollere bolden lige foran mål, hvor ellers kun målmanden stod i vejen. Philip havde en direktør blank foran mål.......men ingen forventede at han ville score, så ikke ondt ord om det.

Derefter slog modstanderholdet til. I første halveg troede man at han bare var deres maskot på sidelinien, men i anden halveg kom "Bamse" på banen og afgjorde kampen på en friløber, hvor en knold ændrede opspringet og snød Toldo.

I kampens døende minutter havde Poppe en friløber, men valgte at runde hjørneflaget i hans løb mod mål og chancen løb ud i sandet. Tilsidst havde Hansen et godt forsøg på stolpen, men det skulle bare ikke være idag at vi fik bolden ind...... 0-2.......skidt sæsonstart!

- Lars aka "Toldo"


Fesen generalprøve skaber frygt før seasonstart- 30/3-05
Danseskolen noterede sig torsdag d. 30/3 et 5-6 nederlag til et klart dårligere hold og Coach Homo mistede derved håneretten overfor sit gamle kollegie.

"Banens" beskaffenhed taget i betragtning flød spillet ellers fornuftigt i første halvleg hvor Danseskolen let kom på 4-1 og sejren synes uundgåelig. Men herefter var der dømt kollektivt kollaps hvor specielt forsvaret så skidt ud i flere situationer. Keeperen tog intet og midtbanen manglede struktur.

Enkelte lyspunkter kan dog noteres. Kaptajnen var på gæstevisit og viste fremragende takter som targetman i angrebet. Så vi ved altså hvem vi skal ringe til når vi bliver træt af at se Coach Homo aka "Blond Bomber" brænde fælt.. Ligeledes var nyerhvervelsen Nislev en positiv overraskelse med flere gode rush op af fløjen. Nok mest fordi de fleste havde forventet at han ville være ulideligt ringe - men han viste sig altså at have en bare nogenlunde omgang med bolden. Han giver dog betegnelsen "et-benet fodboldspiller" en helt ny dimension, for vi er faktisk flere der er i tvivl om hvorvidt han overhoved rørte bolden med venstre fod hele kampen..

Men generelt set skal der en helt anden fight og organisation til på søndag når seasonen fløjtes i gang!

- Poppe

Nislev

Legestue, 26/6-2004

Sidste kamp i foråret blev spillet imod rækkens absolutte bundhold. Det var rimelig svært at sætte sig op til denne opgave, for allerede i "opvarmningen" var man ikke i tvivl om, at vi ville vinde. Derfor rettede fokus fra visse individers side allerede fra starten imod duellen om topscorerværdigheden for forårssæsonen. Og dette var selvom de to duellanter ikke havde den store konkurrence kørende, og pænt spillede klatten imellem hinanden.

Der gik lidt tid inden første æske kom, sat ind af Laulund. Han fik i alt lavet to stk, og smækket to bolde på stolpen. Coach homo himself fik selvfølgelig også garnet et par gange, og selv Jesper fik scoret efter et HAV af afbrændere... afbrænderstifter fra ham, som vi glæder os til på fredag.

Sidste kasse er der lidt tvivl om, hvem der egentlig stod for, men via udelukkelsesmetoden er manager Poppe og Coach Homo blev enige om, at det kun kan have været holdets perker, mullah Søndberg der stod for den. Siden ingen kan huske den, kan det ikke ligefrem have været et pragtmål

Mere er der sårment ikke at skrive om den kamp, de andre var MEGET dårlige, og har fået utrolig mange tæv.. synd for dem..

Coach Homo


Elendigt var det, 10/6-2004

Danseskolen fik aldrig spillet til at fungere i kampen mod Nordstjernen. Kun 2 energimål og det velkendte høje presspil sikrede et uafgjort resultat. Hvis Danseskolen ikke skal holde sommerpause med en dårlig smag i munden er der en plet der skal vaskes af i sidste kamp mod IF Tuca!

- Poppe


0-6 sejr, 4/6-2004

Imod et meget dårligt hold vandt Danseskolen den fortjente sejr. Første hattrick i "klubbens" historie blev sat ind af Lau i smuk stil. Kampens detalje stod sidste kamps syndebuk dog før, da Janus sparkede klatten i æsken helt ved venstre stolpe.. meget meget smukt og smukke italiener attituder bagefter fra Janus side.

Næste kamp på torsdag imod et hold, der har vundet over mange gode hold og tabt til dårlige.. så vi skal være klar

- Homo


Topopgør ender uafgjort..., 28/5-2004

Homo har ikke så meget at sige.. 3-0 i pausen, homo var stolt, spillet var fantastisk! 3-3 til slut, bare ikke godt nok. For ligesom at lægge ansvaret fra mig, har jeg beslutte mig for at finde en syndebuk! En fortjent titel...Følgende citatrække har coach homo indsamlet efter kampen:

Philipensus Napoleon den tredje af Østerbro: Janus har ikke så meget at byde på, han besidder jo ikke min teknik

Mølby: Han spiller en dårlig dårlig kamp, gang på gang brænder han.. jeg har kendt ham hele mit liv, men har egentligt altid synes han var lidt af en joke også på fodboldbanen, hvilket han beviser i dag...

Jens Laulund: Havde vi spillet i Århus, havde han ikke kunne komme med hjem til 8210 og få bajere efter den forestilling..

Tryggvi: Hvattur validis tetaur readim Geysir (Havde vi været på Island, var han røget i Geyseren)
Niels: I Afrika havde vi omskåret ham for alle de afbrændere.. når jeg spiller med mine negervenner hjemme i Søllerød banker vi sådan nogle chancer i kassen.

Coach homo: Til næste kamp vi jeg klart overveje hvilke ændringer mht. holdet der skal laves... det er et klart handicap at vi har en spiller, som ene og alene bidrager med at drikke stifter. Som manager, coach og holdejer må jeg overveje ændringer overfor denne spiller, som jeg ikke vil nævne navnet på her i offentligt rum...

Janus: Jaa jeg spiller en fræk kamp med masser af balladebold.. dog skulle jeg måske have lavet en kasse mere, men nu skal vi have bajere...

- Homo


Regulær sejrsstime!, 15/5-2004

Så kan coach homo godt lige skrive referat igen… En fantastisk sejr på 7-1 blev det til. Mest bemærkelsesværdigt var det, at sejren blev skabt på de første 20 min. spil, hvor danseskolen var uden både holdets perker (Søndberg) og neger (Niels), som ellers går for at være de bedste spillere. Men selv uden disse to eksotiske indslag flød det ind med æsker.

Vi kom ellers flot bagud 1-0 på en friløber til en kegle fra FC Pluto (grimt holdnavn). Herefter udlignede coach homo selv elegant på hovedstød fra et hjørnespark, hvorefter det gik stærkt med mål af Jesper, Janus og Lasse, det sidste efter at Janus havde urineret på et par modstandere ude ved hjørneflaget (der kunne tælles adskillige tunneller…)

Herefter fik Homo garnet en gang på hoved efter indkast, Jesper fik mast sig til en kasse mere og slutteligt tog Mølby den lange tur og fik trillet bolden i æsken efter den havde ramt målstolpen. 7-1 ved pausen..

Så lugtede det jo lidt af en 2 cifret målscore til Danseskolen, men anden halvleg bød ikke på nogle mål!!! Modstanderen kom betydeligt bedre med i kampen og pressede os ligefrem i en periode.. Dog gjorde Mølby det udmærket på kassen, og viste bl.a. ved at give en af modstanderne en på hovedet, at han havde den rette indstilling.

Ellers kan der af højdepunkter i anden halvleg nævnes den klassiske og stensikre i hver eneste kamp "Jesper alene med målmanden" gigant afbrænder (ikke meget Koller der…), samt holdets første gule kort til Niels!!! Jeg havde ellers personligt troet at debuterende Tis Anker på backpladsen skulle have Danseskolens første kort, men den lille afrikaner kom ham i forkøbet.. det koster stifter!

Slutteligt skal Teis roses for at medbringe debutbajere til efter kampen.. og her snakker vi ikke 7-8 varme dansk pilsner. Nej vi snakker et udvalg i bajere, som var Øl-messen i Valby hallen lige ved siden af værdigt.. der var grøn tuborg, classic, carls speciel, nogle Harboe Mary/Frede bryllups bajere og alle i halv liter størrelse.. i alt nok 16-18 halvliters bajsere, der til den prollede del af holdets (Janus…) store begejstring var til fri drikning.. Respekt til Tis og velkommen på holdet!

Næste kamp ligger et stykke ude i fremtiden, og husk, de ni første spiller

Coach Homo

Miraklernes tid er ikke forbi... homoen som topscorer!, 10/5-2004

Danseskolen beviste med en sikker 5-1 sejr over modstanderne fra Romeo + Juliet at holdet vil være med i toppen. Danseskolen lagde ud i et hæsblæsende tempo med hel bane pres, hvilket bestemt ikke passede Romeo + Juliets spillere. Efter 10 minutters spil havde Homoen og Laulund i fin stil bragt Danseskolen foran 2-0, hvilket også var pause stillingen. Homoen gjorde sig i øvrigt flere gange upopulær med sine meget høje albuer…ren Peter Møller stil.

Efter en kort stillingskrig i starten af 2. halvleg tog Laulund sagen i egen hånd og i ren Jesper Grønkjær stil tog han et træk ind i banen og skruede bolden over i det lange hjørne. 3-0 og kampen var afgjort! Herefter var det bare et spørgsmål om sejrens størrelse og hvem af Romeo + Juliets spillere der først fik flækket et øjenbryn af Homoens høje albuer. Homoen scorede til 4-0 på hovedstød efter hjørne og Søndberg scorede til 5-0 efter at have sat tre mand af. Til sidst fik Romeo + Juliet et trøst mål.

Kampen sluttede med en herlig 5-1 sejr til Danseskolen og Poppe blev en fortjent dagens mand efter en solid indsats i forsvaret. Med to kasser placerede Homoen sig helt utroligt alene som nr. 1 på topscorerlisten…

De tre lavpunkter:
1. Homoens høje albuer. Beskæmmende at se på og utroligt han ikke blev smidt ud…ØV
2. At Laulund vælger træning med basket landsholdet frem for næste kamp med Danseskolen... Skuffende og helt uforståeligt!
3. At Pensus ikke ved man som målmand gerne må tage med hænder. Det skal vi lige have arbejdet med.

De tre højdepunkter:
1. Poppes helt fabelagtige fight. Det var tydeligt fra start der var noget som skulle revancheres efter forsvarsfadæsen i sidste kamp. Helt fortjent dagens mand.
2. Laulunds kasse som lukkede kampen til 3-0. Klasse!
3. Søndbergs dribletur op til 5-0 målet. Lækkerier som der helt sikkert kommer flere af!

- Søndberg


SEJR OVER BUNDPROPPEN!, 5/5-2004
Ja så kan vi jo godt skrive et lille referat igen... da det blev til sejr på 3-1

Denne gange tager vi den i listeform:

De tre højdepunkter:

3: Da coach Homo bliver spillet fri af Søndberg, og banken klatten i kassen til 3-1...
2: Det the Twin Jesper endelig bruger sin fysik og tackler bolden videre til Søndberg, der scorer det vigtige mål til 2-1
1: Da coach Homo første gang viser sin store spilforståelse.. ene mand erobrer han bolden, fjernes elegant en mand og BANKER den ned i korteste hjørne! HVILKEN KASSE!!! HVILKEN ANGRIBER!! HVILKEN RÅSTYRKE.. klart nummer et på listen...

Bobler: Stifteliften, som klart bliver et hit

De tre "lav"punkter:

3: Udskiftningerne kører ikke fabelagtigt, men coach Homo går stadig ind for 9 spillere, da vi har en del i MODBYDELIG form, og at det med 9 spillere ikke gør så meget hvis folk kommer for sent, eller ligefrem ikke møder op! Til næste kamp vil der blive lavet udskiftningsliste samt medtaget et ur!! Så tager man samme men hver gang og bliver ude indtil der er gået 4 min på uret.
2: Mullah Søndbergs straffespark, først et virkelig dårlig placeret lige ved jorden, hvor dommeren ikke havde fløjet!! Omspark, som klovnen Søndberg placerer ca. 15 cm fra den møg dårlige keepers højre hånd! Eneste plus, han skylder stifter..
1: Ingen overraskelser tager Lasse denne plads.. nærmere præsentation af årsagen behøves vist ikk...
Bobler: Modstandernes TOTALT SAMME HELT ENS MODEL OG MÆRKE som vores tøj! Hvad fanden er det der sker.. dog havde de ikke vores frække orange sokker, en lille sejr.

Sidste ting, tilmeldingslisten bliver snart lavet om, så man kun kan melde sig til 1 eller 2 kampe frem... så slipper jeg for spørgsmål som "hvornår kan man framelde sig" osv...

Det var sådan set det, bemærk venligst coach Homo´s placering på topscorelisten, hvor træningskampe og lagkageturneringsmål er blevet FJERNET!

Vi lurezz

Coach Homo


FØRSTE TURNERINGSSEJR I HUS!, 18/4-2004
Årets første kamp stod imod et noget ældre og tungt hold. Første halvleg var forholdsvis jævnbyrdig med flest chancer til Danseskolen. Forsvarsmæssigt blev der lukket godt af først og fremmest af Pensus, hvilket gjorde at Søndberg ikke fik lavet nogle af sine berømte TV-redninger.

I den anden enden af banen var det så og så med kvaliteten, den selvudnævnte topscorer A. Ellegaard fik ikke så meget at arbejde med, og Janus og Mølby fik ikke rigtig tilspillet sig nogle store chancer. Dog blev det til en del hjørnespark, som til Coach Homos store fortrydelse aldrig kommer over hoftehøjde.

0-0 ved pausen, det var ikke godt nok mod det hold!

Anden halvleg startede med Søndberg som midtbanegeneral, samt med en fattig, faktisk MEGA fattig kasse. Vi har hjørnespark, Janus tager, man når lige at høre "Mølby"! inden Mølby får den fladt ved første stolpe og i to forsøg får fumlet den ind i kassen. Men smukt arbejde af de to, vigtigt at komme på tavlen, når vi i 30 min ikke havde fået scoret.

Herefter gik de andre kolde, og vi fik bevist, at vores løbepensum og fysik er betydelig bedre. 2-0 ved Mølby efter Søndberg satte et par mand, og til sidst 3-0 ved Lasse efter Tryggvi kombinationer med Anders og repost til Lasse. Smukt...

På kassen havde vi 104 kg dum skaldet centerhjerne klædt i fuld hvid uniform, nærmest ala en boyband-stjerne. Jesper brugte det meste af tiden på kassen på at følge spillet på banen ved siden af.. dette var dog også i orden, da han dårligt rørte bolde i de 30 min han var derinde..

Fidusbamsen blev uddelt til Anders, noget uforståeligt for coach Homo, da han ikke scorede.. dog viste han god arbejdsindsats forrest, og havde et par gode chancer. Til sidst vil Coach Homo gerne rose Pensus for sit gode arbejde bagerst, vi holder nullet.

Næste kamp på mandag, vær beredt!

- Homo


OG VI TÆVEDE DE RØDE SOM DE SIKKERT EJ ER BLEVET TÆVET FØR, 11/4-2004
Arvefjenderne fra Røde Cisterne blev rykket rundt på eget græs og tilføjet et beskæmmende 2-5 nederlag til Danseskolen i hopla! Danseskolen havde lagt den rette taktik og lod, på forbilledlig vis, bolden gøre arbejdet. Efter at være kommet planmæssigt foran måtte vi dog se Cisternens skarpretter, Martin, stå for kampens detalje, da han med et dommedagsdrøn hamrede bolden op i krogen fra lang afstand. Danseskolen var dog ikke rystet, og med en bund-solid midterakse i sweeper 'Eagle eye' Pensus, midtbanegeneral 'spil det nemme' Janus og iskolde Hansen på toppen var det reelt kun et hold på banen!
    - Referant: Poppe