DANSESKOLEN

Den fantastiske danseskole

DANSESKOLEN

Forside
Hvem er vi?

KAMPE

Kampprogram
Kamptilmelding
DAI stilling og resultater
Kampreferater mm.

HOLDET

Spillerne
Sæsonerne
Stiftelisten
Målmandsliste
Vaskeliste
Økonomi

DIVERSE

Billeder

KONTAKT

Send fællesmail
Kontaktpersoner
Forside > SpillerneLARS THORUP HANSEN aka TURBOTHORUP
Position: Keeper eller forsvarsgeneral
Efter at være blevet tvunget en del på kassen, viste Lars i sidste sæson, at han rent faktisk også kan gøre sig gældende som markspiller. Som hård hund i forsvaret a la Materazzi rydder lugte Lars godt op og har endnu ikke præsteret at få et kort… Flutet har også forsøgt sig som angriber, hvilket på ingen måde var nogen succes, og derfor bør Lars aldrig krydse midterlinjen. Dog er det jo ikke for sjov, at Lars også er kendt som Handsken, så han vil stadig være at finde på kassen i de store topopgør.

KENNETH RASK ANDERSEN aka HOMO
Position: Midtbanen
Med et løbepensum der gør Christian Poulsen misundelig er Coach Homo en sand dynamo hos Dansedrengene. Der bliver arbejdet og slidt og slæbt kombineret med den utrolige frække Peter Møller teknik og albuer, som er blevet videreudviklet sæson efter sæson. Leverer desuden en ikke ubetydelig mængde frække æsker. En sand teamplayer, som alle på holdet respekterer, lytter til, og ikke mindste retter sig ind efter.

MØLBY aka Dunken I aka Don Marco
Position: Midtercirklen - burde være forsvaret
Manden med den suveræne teknik og gode overblik, der dog ikke løber mange meter i løbet af en kamp. Til gengæld hører man ofte tilråbet "TA METER" til en spiller i fremdrift imens Mølby bliver stående som en stenstatue, hvor han nu står. Han har vist sig utrolig effektiv og fejlfri i forsvaret, men han mener stadig selv at midtbanen og ikke mindst angrebet er, hvor han hører hjemme. Er også kendt for at være den med de skarpeste tilråb af alle til holdkammeraterne- såsom "SÅ HOLDER DU KÆFT SPASSER".. og det siger jo en del på et hold med Homo, Heman og Handsken. I det hele taget har manden store stjernenykker og ser intet forkert i at tilmelde sig julefrokost og kamp en time før start. Man venter vel på stjernen.

LASSE GULDSBORG aka POPZ
Position: Forsvar/midtbane
Hurtig, eksplosiv men helt ubegribelig satsende i forsvaret, hvilket gør, at Heman ofte har sit hyr med at styre lille loppe-Poppe. Dog kan Popz tæmme en bold og spille den fremad i modsætning til Heman, så de supplerer hinanden godt. Poppe er desværre i kronisk dårlig form og går som regel ynkeligt død efter 10 min. Er dog bestemt en af holdets bærende kræfter, hvilket MVP titlen i sæsonen 2005 understreger.

JANUS BENN SØRENSEN aka BENN S aka BOMBER
Position: Angreb
I sin tid kåret til årets ungdomsspiller i B1903... ja det er stadig et mysterium for mange, og som følge af hans spil på Danseskolen kan man konkludere, at han i hvert fald ikke fik prisen for at være uselvisk holdspiller. Rygtet siger, at Bomber i sine unge dage var en dygtig forsvarsspiller, men på Danseskolen har han vist sig uduelig i forsvaret, dels fordi han spiller svagt dernede, dels fordi hans selvviske træk gør, at han helt ukritisk forlader sin forsvarsposition for at lave basser som bagerste mand. Den eneste løsning har derfor været at flytte Janus op helt foran, hvor han da også har vist gode takter med sine lækre førstegangsberøringer og hæderlige æsker. Det er dog et stort håb, at Bomber begynder at tænke lidt mindre i personlig succes (læs - at pryde topscorerlisten) og i stedet koncentrerer sig om, at holdet vinder kampene. Man ser ofte Janus i slutningen af en kamp gå rundt med begge hænder solidt placeret i siden (=sidestik) uden at løbe en meter, men stadig nægter han at lade sig udskifte for mon ikke han lige kan lave en basse til topscorerlisten. Har været skandaløs i optakten til sæsonen og problemet er at selv når det ikke kører for ham er han stadig lige selvisk.

PHILIP JULIN aka PENSUS aka HEMAN from Svedbæk
Position: Forsvar og INGEN andre steder
Danseskolens mest problematiske spiller, der af uforklarlige årsager konstant formår at bringe sig selv i midtpunktet. Skandaløs optræden til den årlige julefrokost, hvor Heman førte smædekampagne i sin sandfarvede Hugo Boss Hør-blæser!!. Heman kan én ting, og det er at bruge sin store krop til at skubbe til modstanderne. Alt andet, dvs. tæmninger, afleveringer og hovedspillet er nærmest ikke eksisterende, hvilket til tider fører til det, der i Danseskole-kredse kendes som en såkaldt "Heman". Samtidigt er Heman kendt for at svine alle til i en grad, som får selv den værste stand-up komiker til at ligne et fromt lam. Man må dog respektere vidunderkroppen for at besidde en selvtillid og en total mangel på selvkritik, hvilket gør at Heman aldrig mister troen på sig selv og sine manglende evner. Hvilket alt i alt er godt, da Heman ofte rydder op, når han står alene tilbage, fordi hans makker Tis har parkeret dunken oppe ved modstandernes baglinje. Foreløbige lavpunkter har der været mange af, men sidste sæson blev han tørret godt og grundigt af en halvanden meter høj dværg med Downs syndrom!! Det var ynkeligt!

MULLAHEN
Position: Midtbanegeneral
Den sorte djævel er en vigtig brik på midtbanen, hvor han rydder op, spiller bolden klogt fremad og også bidrager med kasser. En sand altmulig-mand, der samtidigt også er den eneste, der i løbet af en kamp kan finde på at sige "kom igen" eller "godt forsøgt", hvilket er termer, der sjældent høres under Danseskolens kampe. Den sorte karl har i og for sig kun en fejl.. Og den er pokkers irriterende.. hvis i forstår sådan en lille en. Ellers er hans vores alle sammens Mullah, og vi håber hans opholdstilladelse igen i år bliver fornyet.

JESPER ERICHSEN aka JAN KOLLER (ifølge ham selv) aka TWIN
Position: Tjaa.. center i Basket..
Koller har af uforklarlige årsager stadig en tro på, at han besidder teknik og er en god fodboldspiller. Mange på holdet er dog stadig i tvivl, om Koller nogen sinde har præsteret at lægge en bold død. Derudover bliver manden ofte væltet omkuld i dueller med modspillere, der vejer det halve. Vi vil gerne se ham bruge sin krop noget mere i den kommende sæson. Mere spændende skal det dog blive at se, om han kan finde tid til at stille op for Danseskolen nu, når han ikke har kunnet holde den i bukserne, hvilket jo til tider resulterer i noget afkom ni måneder senere. Husk nu at vi plejer at knalde babyerne ned, hvis man tager dem med til kamp!

TEIS ANKER MIKKELSEN aka TIS aka Dunken II
Hemans yndlingsmakker nede i forsvaret… dels fordi de begge hælder til politiske ultra-liberale holdninger, dels fordi Heman ved, at Tis´ teknik er stærkt begrænset ligesom hans egen - ergo får han Heman til at se knap så dårlig ud. Tis er dog en hård hund, som går forrest, når der skal tackles igennem og også gerne fyrer en lille sviner af til modstanderne. Ellers kan Tis kendes på hans klassiske overskæg og selvfølgelig oste/øl-dunken.

KASPER HANSEN aka THE HANSEN
Position: Midtbane
Lille fræk teknikker, som dog ofte tuder over hans ankel, der desværre ikke kan klare så meget. Coach Homo forventer, at Hansen i sæsonen 2006 træder frem i lyset og leverer hurtigt positionsspil og lækre kombinationer på midtbanen, ligesom han gang på gang viser indendørs, hvor han dog til tider bliver eftertrykkeligt tørret af Homoens elegante tricks og tryllerier. Giftigt venstreben, som der bør være en masse kasser i. Dog må man mht. Hansen efterlyse, at han kommer til flere kampe! Hvilket måske bliver endnu mere problematisk i 2006, da han lige har skiftet job.

ANDERS ETTRUP aka ELGEN
Position: -100 kr. i regnskabet.
For at opnå et perfekt sort midtbaneteam er Elgen blevet indkøbt til at ligge lige til venstre for midtbanegeneralen Mullah. Ganske som Mullah løber Elgen meget og er teknisk og fysisk ganske prangende. Coach Homo forventer utroligt meget af sin nye stjerne, som dog allerede nu har lagt sig ud med hele holdet ved at præsentere stjernenykker i forbindelse med kontraktunderskrivningen. Dette kan dog hurtigt være glemt, hvis Elgen viser sit værd og laver nogle basser med det skarpe venstreben samt nogle giftige indlæg til Homoens og bombers pandebrasker.

CHRISTIAN NISLEV aka THE RIFLE
Position: Midtbane
Er i bad standing med Danseskolen, da Nislefff har valgt at forsøge sig med et udlandsophold. Hvad gør man ikke for en dag at komme til at arbejde for firmaet med den gode personalepleje - APMøller. Det forlyder dog, at Nislefffs fodboldmæssige udlandskarriere i England går utroligt, så godt at han har fået tilnavnet "The Rifle". Dette virker ganske urealistisk for de Dansedrenge, som har set Nislev in action, men man kan aldrig vide. Nislev skal trods alt roses for at have lavet det bedste Dansemål nogen sinde imod Århus-bønderne fra KIKOBU.

PROSPECTS

NIELS KARIM aka NEGEREN
Position: Midtbane
Driblestærk lille neger fra marokko, der desværre sjældent står til rådighed for holdet. Dog en klar forstærkning, når han er med, da han besidder fræk teknik og et nydeligt hovedspil.

HAX aka Thomas Rytter
Position: Galgen
Der skulle mindre end 30 sølvmønter til før Hax forrådte Danseskolen. Nutidens Judas - en rigtig lejesoldat.

JENS LAULUND
Position: Midtbane
Karakteristika: Nyeste mand i Danseskolen må betegnes som dansende på den hårde fysiske måde. Lau er noget af en tonser, som heller fjerner manden i stedet for at afdrible ham... dog skal han passe på modstanderens små fyre, fordi han er jo STOR mand.. Ellers skal Jens først og fremmest benytte sig store løbepensum til at bidrage for holdet, hvilket er fornuftig snak, da holdet i forvejen besidder en del knap så løbestærke individer.