DANSESKOLEN

Den fantastiske danseskole

DANSESKOLEN

Forside
Hvem er vi?

KAMPE

Kampprogram
Kamptilmelding
DAI stilling og resultater
Kampreferater mm.

HOLDET

Spillerne
Sæsonerne
Stiftelisten
Målmandsliste
Vaskeliste
Økonomi

DIVERSE

Billeder

KONTAKT

Send fællesmail
Kontaktpersoner
Forside > Sæsonerne
SÆSONEN 2014
Række: Mesterrækken. Skammens og nedrykningens år.

Danseskolens sæson 2014 vil gå over i historien - desværre ikke grundet pokaler og triumfer, men fordi denne sæson endte med det engang så stolte mandskabs første nedrykning nogensinde. For nogle måske ikke så overraskende efter flere år med røven i vandskorpen, men Danseskolen gik stadig ind til sæsonen 2014 med styrket tro og trup i forhold til tidligere, hvorfor jagten på syndebukke straks gik ind da nedrykningen var en realitet.

GOD OPTAKT OG SÆSONSTART
Beretningen on Danseskolens sæson 2014 starter naturligvis til sæsonafslutning 2013: Ved julefrokosten, hvor MVP Asgers fortsat stigende betydning og dedikation til Danseskolen blev hædret med velfortjent pokal. Asger hev angrebsesset Corner med, der også lovede flere kampe og flere basser (esset blev efter sæsonen nok nedjusteret til klør bonde), og derefter blev kommende sæsons overlevelse besunget i pagne... Sæsonen 2014 blev indledt fornuftigt pointmæssigt med 2-2 mod ØZ og en sikker 8-2 sejr over Dendermonde. Godt fra land og fornuftige holdopstillinger uden mangel på tilmeldinger. Trods to efterfølgende nederlag til Komfort og Inter, holdes pointhøsten oppe med en mindeværdig tiebreak 7-6 sejr over Prollers (Mullahen var vist lettere sur, men det var jo også dommerens skyld). Foråret byder ligeledes på point i en ufortjent 1-0 sejr over Yugoerne fra YU-98 (en friløber til de to rødhårede i tillægsminutter i en kamp, hvor vi måske kunne snige os op på 25% boldbesiddelse), 4-4 mod Løgposen i en thriller, fortjente 2-1 over Island og 1-1 mod Kogle (i en kamp hvor vi brænder fuldstændig urimeligt mange chancer).

MARERIDTSKAMP MOD ØZ
Inden forårets sidste kamp mod en anden nedrykningskandidat, ØZ, så det således meget fornuftigt ud for Danseskolens overlevelse. Hvordan kan man tabe 10-6? På 2 x 30 minutter?? Efter at været foran 2-0, 4-2 og 6-5??? 10-6 nederlag til en anden nedrykningskandidat???? Danseskolens mest skandaløse nederlag blev beseglet af forsvar der enten ikke var til stede, blev driblet udenom (Popz har stadig mareridt), midtbanespillere der sov og så fodbold og en målmand der ikke tog med hænder.

Det smædelige nederlag til trods så tabellen stadig fornuftig ud, især med udsigt til 3 sikre point mod brudproppen fra Dendermonde, der ikke havde fået point i foråret. Point'et mod dansedrengene i 2-2 kampen blev deres første. Til trods for stribevis af kæmpe chancer (til flere normalt så kølige afsluttere bl.a. tidligere nævnt klør bonde), formår vi ikke at vinde og bange anelser for efterårssæsonen lurer i kulissen.

DÅRLIG STIME OG UNDERTAL
To meget uheldige (på alle måder) nederlag først til Komfort, 1-4, og siden Prollers, 3-4, gjorde at vi fra en stadig fornuftig placering i tabellen røg ned i akut nedrykningsfare. Begge disse kampe burde vi som minimum have haft point. Især mod Prollers gjorde et mørkegult til reservekeeper ondt, hvor modstander straffer 3 gange. Stripes scorede også to gange i overtal, Fræk Keeper så bogstaveligt og i overført betydning rødt mod Inter, og i det hele taget blev efteråret præget af, at Danseskolen spillede rigtigt lange perioder i undertal.

TORDENSTØVLE
Sæsonens lyspunkt kom overraskende, ift. problemer med at stille hold, med en meget flot og fuld fortjent sejr over Stripes på 4-1 i en kamp, hvor efteråret eneste positive indspark, tordenstøvlen Grønlund, førte an i en af de spilmæssigt bedste Danseskolekampe nogensinde. Mon ikke Danseskolens bestyrelse beslutter sig for at tilbyde fast kontrakt til den hårdsparkende forsvarsklippe til næste sæson?

BUNDSTRIDEN SPIDSER TIL
Med selvtillid efter dejlig sejr over Stripes, så det med fem kampe igen og 3 bundgysere (Kogle, Island og YU) uhyggeligt spændende ud. Men uden bortrejste MVP-Asger også uhyggeligt svært og på måder stadig uforklarlige for referenten, så lykkedes det Danseskolen at tabe 2-7 til de direkte nedrykningsmodstandere fra Kogle. Av av av! Med ryggen mod muren taber vi derefter alligevel til Calcio 0-2 i en kamp vi igen brude have fået noget med hjem fra (uagtet at dette også var Kollers comeback kamp, ja, så svært var det at tælle til 7 på tidspunkter i efteråret). Helt nede i sølet var overlevelseskravet herefter sejre over YU og Island. I en intens affære mod YU vinder vi fuldt fortjent 4-1 og oplever samtidig, at 40+ jugoslaviske familiefædre sagtens kan opføre sig som 15-årige, hvis Mesterrækkedeltagelse er på spil. Men god sejr og OK spil giver Danseselvtillid inden braget mod Island en Søndag morgen. På trods af nærmest stærkeste opstilling, og til tider godt spil, taber vi 3-5 til et meget effektivt Island-hold. Nedrykning virker uundgåelig. Historisk nedtur. Sidste kamp er igen lige ved og næsten og hvad der burde være en sejr og nedrykningsslutspil med massive chancer ved 2-2 bliver i de døende minutter vekslet til endegyldigt 2-3 nederlag. Symptomatisk.

NEDRYKNINGEN
Vi ender under den tykke streg, og ser frem mod A-rækken næste sæson – desværre fortjent i og med at selvom vi scorer lige så mange mål som Prollers på andenpladsen, så har basserne haglet ind bag Fræk Keeper i 2014, 83 mål imod Danseskolen i 2014. Hvad har kostet? Listen er lang, og jagten på syndebukke går ind til julefrokosten:
  • Dansedrengene er blevet ældre, tykke(re), dårlige(re) til fodbold og langsomme(re).
  • Skader (Corner, Grønlund) og ferierejser (Asger) på vitale tidspunkter koster desværre dyrt.
  • Gule kort i tætte kampe koster point.
  • 6-10?????
  • Brændte chancer på samlebånd på uheldige tidspunkter.
  • Suboptimale målmandspræstationer.
 
MESTERRÆKKEN  
K V U T Score P
1 FC Internationale 22 14 5 3 87 - 48 47
2 Pokkers 22 13 3 6 65 - 58 42
3 LØgpose FC 22 11 7 4 67 - 52 40
4 F.C. Komfort 22 10 6 6 53 - 38 36
5 Team Stripes 22 9 7 6 66 - 43 34
6 Calcio Superiore 22 9 6 7 64 - 47 33
7 FC Island 22 8 5 9 57 - 56 29
8 FC Kogle 22 7 7 7 67 - 60 28
9 Yu-98 22 8 3 11 60 - 62 27
10 Football Club ØZ 22 7 2 13 62 - 64 23
11 Danseskolen 22 6 4 12 63 - 83 22
12 Dendermonde 22 2 1 19 33 - 133 7


TRÆNERFYRING
Bemærk følgende sætning fra sidste års referat: "Ind i kampen Tis, sokke-sponsoren kræver pokaler! Slut med at være mere på fjæsen end på holdet." Det vidste sig desværre ikke at være tilfældet, hvorfor at træner Tis fortjent fik en fyreseddel, og julefrokosten samtidigt havde en ny kategori; Mest Gay/Sølle/Bovlamme status-opdatering på Fjæsen af Tis Anker Mikkelsen i 2014; Stemmeseddel

VALG AF KASSER
Fik kasseren indfriet alle sine løfter fra sidste sæson:
             - Nye lyseblå Napoli trøjer: NEJ!
             - Kun 500 kr. for kasserer-tjansen: JA dog
             - Nedsat kontingent: NEJ!
             - Bedre og billigere bytur næste år: JA men den var sløj
             - Stripper til næste julefrokost: NEJ!
             - Skarpt regnskab, til tiden (haha): NEJ NEJ NEJ helt skandaløst sent!

Alligevel magtede bilsælger Lars fra Clearwater International Corperate Finance Advizers at genvinde kasserer tjansen, fordi der vitterligt spiller mange tosser på Danseskolen.

KÅRINGER
Årets Ven: Aflyst fordi det simpelthen er så Prollers-agtig en afstemning.
Årets prol: Aflyst fordi Danseskolen er blevet for borgelig og kedelig - bliver aldrig talt om morgenblæs mere.
Årets Heman: Homo for både at modtage dobbeltkanal imod Calcio (det var fra en som Homo eftersigende kender) samt at brænde vigtig kæmpe chance i sæsonens sidste kamp.
Årets mål: Nåede vi aldrig rigtig til. Men Sløjdens flotte hovedstød på Popz' indlæg, samt Tordenstøvles frisparksdrøn fik honorary mentions.
Årets flop: Fræk keeper, meget kritisk lige før kontrakt-skrivning med selvsamme FK.
Årets MIP: Homo, ingen ved rigtig hvorfor. Piaz fik også en stemme.
Årets MVP: BaloAsger, back-to-back, selvom Balo kun laver 4 basser og vi lukker 86 ind...

TOPSCORERLISTE
Fræk Fætter14
Corner10
Arne5
Asger4
IQ Fåtter4
Tordenstøvle4
Elgen3
Homo3
Mark1
Bomber1
Andre lånedrenge3
        
SÆSONEN 2013
Række: Mesterrækken, placering 7 (med luft til stregen)

Trods stærke forbedringer af holdet kigger vi stadig kun nedad i tabellen - godt drive i pokalturneringen løb ud i sandet.

DANSESKOLEN SOVER ALDRIG
Den vigtigste begivenhed for Danseskolens sæson 2013 fandt sted ved 2012-sæsonens julefrokost/generalforsamling: Casually forsinket dumpede en ung og lidt raglet fyr forbi festivitasen. Han var inviteret grundet nogle meget overbevisende gæsteoptrædener i løbet af sæsonen, og selvom han på dette tidspunkt lå i med "stribet klovnehold under afvikling", så blev denne aften startskuddet til 11 måneders så koncentreret flufning, at selv Cremekongen Ole nok ville blive forkvalmet: "Arrhh, slap lige af, drenge...". Ikke desto mindre endte julefrokosten ano 2012 i den måske vigtigste signing i Danseskolens historie: Asger blev fast mand, og allerede kort inde i opvarmningen til 2013-sæsonen hev han også en ung, fræk stirker med sig. Danseskolen var således styrket væsentligt op til sæsonen 2013.

SLØJ OPVARMNING
Optakten til 2013 dansesæsonen var meget kaotisk, hvor flere af opvarmningskampene desværre blev aflyst, bl.a. een uden at give besked på forhånd, tak til Calcio-fjolserne. Første turneringskamp endte da også med klart nederlag til oprykkerne fra komfort, som i øvrigt skulle vise sig at blive holdet, der var hårdest ved Danseskolen i 2013. Der blev dog flugt op med en sikker sejr over Amager. I det hele taget blev en ringe pointhøst af Amager, som dog firdoblede deres pointhøst i 12. runde (!) mod Danseskolen (!!), sammen med at Nordbro trak sig, udslagsgivende for den afstand, vi ender med at lægger til nedrykningsstregen.

2 POINT MOD BØZ-POKKERS
Dansesæsonen 2013 bød generelt på mange gode, jævnbyrdige og tætte kampe (to sejre med 1 mål difference - og 5 nederlag). Kampene mod de evige arvefjender fra Pokkers endte 4-4 og 2-2, hvilket overordnet set må siges at være i orden. Opgørene mod inter endte med en fantastisk 4-3 sejr og i et lige så snært 3-4 nederlag. Ellers bød foråret på en god sejr over Island, inden forårets sidste fire kampe kun gav Dansedrengene 1 sølle point. Hårdest af disse kampe var et 0-1 nederlag til Team Stripes. Her måtte vi indkassere et mål på straffe og rødt kort i samme anledning, denne dommerbeslutning blev for meget for DA fra LA, der viste prøver på sit talent i både frustreret to-bens spring og diskoskast med sportstaske.

OVERLEVELSEN SIKRES I EFTERÅRET
Det grimme nedryksningsspørgelse truede altså i højeste grad over sommerpausen. Og ondt blev kun være, da Amager firdoblede deres forårs pointhøst med en 3-1 sejr over et særdeles reservespækket, og klædt i klovnetøj spillende, Danseskolehold i efterårets første kamp (revancen kom dog prompte ugen efter i pokalturneringen). Oprejsning i ligaen kom også hurtigt med en 2-1 sejr over Calcio, og således så det fornuftigt ud op til nedrykningsbraget mod pikspillerne fra Kikobu: trods nervøs start og 1-1 ved pausen satte Danseskolen i denne kamp tingene på plads med en sikker 5-1 sejr. Og overlevelse i den bedste række var reelt sikret med denne sejr. Herefter blev 4 point sikret i de sidste 4 kampe, hvilket var fint og resultat af fine præstationer, uden at det kunne kaldes imponerende.

EN UFORUDSIGELIG BOLDBANE FRA POKALFINALEN
Hvor mesterrækken bød på en kamp for overlevelse, så skød Danseskolen mod stjernerne i pokalturneringen 2013: Vi trådte ind i turneringen i 16/1-finalen lige før sommerpausen med en 8-1 nedsabling af et lavere rangeret hold. Et hold der vel at mærke havde smidt All Gays ud af turneringen, så det var jo dejligt. Førnævnte revance over Amager sendte med 3-2 Danseskolen videre til kvartfinalen. Denne kvartfinale mod et topmotiveret C-rækkeold bød på et fantastisk comeback til dansedrengene, som vendte 1-3 til 6-3. Med denne sejr var der lagt op til et brag af en semi-finale mod ØZ. Dette skulle vise sig at blive en meget intens, tæt og til tider noget så sjældent som velspillet kamp. Efter 1-1 ved pausen, fik vi sat os godt på kampen og kom meget flot foran 2-1 og blev ved med at trykke op. Med 15 minutter tilbage ligner det altså en god chance for et gensyn med Aalborg. Desværre ville kampens bold det anderledes: et tilsyneladende højst ufarligt skud fra ~30 meters afstand bliver sendt afsted mod midten af Fræk Keepers mål. Men på drabligste vis slår bolden i luften et slag mod højre hvorefter den slår tilbage og fuldender sin rute mod midten af målet. Men for sent. Fræk Keeper har kastet sig mod højre side, og der blev udlignet. Det bliver svært at genfinde melodien, og kort efter scorer ØZ til kampens resultat, 2-3. Et godt forløb med flere gode præstationer og en god semifinale blev resultatet af Danseskolens anstrengelser i pokalturniering. Lidt som et samleje, hvor man står af i Roskilde; ikke helt godt nok.
 
MESTERRÆKKEN  
K V U T Score P
1 FC Internationale 20 17 0 3 104 - 36 51
2 Pokkers 20 13 4 3 79 - 34 43
3 Team Stripes 20 12 4 4 61 - 37 40
4 F.C. Komfort 20 12 2 6 61 - 36 38
5 Football Club ØZ 20 12 0 8 65 - 48 36
6 Calcio Superiore 20 11 2 7 57 - 47 35
7 Danseskolen 20 6 4 10 47 - 51 22
8 FC Island 20 5 2 13 34 - 83 17
9 Dendermonde 20 4 4 12 46 - 75 16
10 Kikobu 20 4 1 15 41 - 95 13
11 Amar Nationale 20 2 1 17 25 - 78 7
12 Nordbro NB 0 0 0 0 0 - 0 0


KÅRINGER
Årets Ven: Asger. Kun den tredje dansedreng i historien til at modtager denne tvivlsomme ære.
Årets prol: Heman, primært for at pisse i håndvasken...
Årets mail: Homo, for en længere, undrende smørre om ubrugt lokumsrulle efter besøg fra dansedrengene...
Årets Heman: Fræk Keeper; Vi håber alle på færre Jabulani-bolde i kommende sæson...
Årets mål: BaloAsger, for en brutal helflugter op i krydset - vist nok imod Inter.
Runner-up: Gennemspillet kasse imod Bjarnes drenge i pokalen med 7-8 stationer, der citat Heman er det flotteste angrebsspil jeg endnu har set og citat FK så kunne de lære det de pivekællinger.
Årets flop: Tis Anker aka the artist formerly known as Specia10ne
Ind i kampen Tis, sokke-sponsoren kræver pokaler! Slut med at være mere på fjæsen end på holdet.
Årets kasserer: LugteFjols
Redaktionen husker ikke præcist de groteske mængder af løfter, der blev givet af Danseskolens hofnar, men har forsøgt med en lille liste, så vi til næste generalforsamling kan se, at det kommende løftebrud får Helle T til at se troværdig ud:
             - Nye lyseblå Napoli trøjer
             - Kun 500 kr. for kasserer-tjansen
             - Nedsat kontingent
             - Bedre og billigere bytur næste år
             - Stripper til næste julefrokost
             - Skarpt regnskab, til tiden (haha)
Årets afbud: Homo, for at vælge mødregruppe frem for fodboldkamp!
Årets MIP: Skarpe Arne, primært for at have forbedret sine 0(!) basser fra sidste år og for stort engagement med råb og rejehop mod Stripes. Afstemningen endte faktisk uafgjort imellem Heman og Arne, og blev derfor afgjort på telefonstemme af Krøldrup; "Arne er Llorente".
Årets MVP: BaloAsger, med imponerende 11 stemmer og ubegribelige mængeder af fluff. Kun et par rødhårede fætre stemte på hinanden!


TOPSCORERLISTE
Fræk Fætter19
Cornor14
Asger13
Scholten9
Arne7
Homo3
Elgen2
Popz, Tis, Lugte1
        
SÆSONEN 2012
Række: Mesterrækken, placering 9 (lige over stregen...)

KAN VI STADIG
Endnu en sæson i mesterrækken - ingen nye signinger - kan vi stadig klare os? Efter første halvdel af sæsonen lød svaret 'jo måske', omend antallet af point tydeligt indikerede, at Hansen ikke skulle benytte nogle bonuspoint til Scandic i Aalborg (hvilket han nok desværre heller ikke kommer til i fremtiden). Dog sikrede 10 point i de sidste fem kampe af foråret, at det så nogen lunde ud på trods af den sløje start.

OVERLEVELSE OVERLEVELSE OVERLEVELSE
Det blev dog, som sædvanligt fristes man til at sige, kun værre efter sommerpausen, hvor vi lægger fra land med en 0-5 tarmer fra Pokkers, der dermed samlet vinder sæsonen 0-7; øv øv og øv. Der blev dog hevet vigtige sejre hjem over de andre bundhold og med en lille håndfuld kampe tilbage af sæsonen skulle der en del uheld til, hvis vil skulle ende under den vigtige 9. plads. Det holdt os dog ikke fra at tabe til Nordbro og stort og flot til både pikspillerne fra Kikobu samt i sidste kamp 0-5 til BK Søborg. Det var ikke kønt og vi må antage at overskriften "Overlevelse" også står printet dybt i os til næste sæson.

USKØNT POKAL-EXIT
Efter en hårdt spillet kamp mod Manchaft blev vi ekspederet ud af pokalturneringen - af Lars. Kampen skulle afgøres på straffespakkonkurrence. Også her var det meget lige, indtil Lars skød sit behårede bryst frem og insisterede på at tage det afgørende 5. spark. Det ekspederede han ikke bare over mål, men også over det bagvedliggende 7-meter høje hegn. Så var den pokal-ged ligesom barberet!
 
MESTERRÆKKEN  
K V U T Score P
1 Pokkers 22 17 3 2 54 - 25 54
2 FC Internationale 22 16 4 2 101 - 42 52
3 Football Club ØZ 22 12 5 5 61 - 46 41
4 Kikobu 22 11 3 8 64 - 59 36
5 Mannschaft 22 11 3 8 49 - 46 36
6 FC Island 22 10 3 9 53 - 41 33
7 Nordbro 22 7 5 10 36 - 36 26
8 Amar Nationale 22 7 3 12 54 - 56 24
9 Danseskolen 22 7 3 12 42 - 58 24
10 BK Søborg-1 22 7 2 13 38 - 58 23
11 Shapes NT 22 6 2 14 48 - 81 20
12 Isborg Boldklub 22 3 0 19 29 - 81 9


KÅRINGER
Årets MvP: Fræk Fætter (back to back)
             "20 basser, mange vigtige, grunden til at vi danser videre i Mesterrækken”
             "Den frække fætter IGEN i år!"
             "CUZ!!! ALWAYS!!” (fra FK, der for andet år i træk IKKE stemte på Sløjten...)"
             Outsider: Heman. "Har været her, der og alle vejne i forsvaret - Popz er stolt"
Årets ven: Fræk Keeper (Søn af denne vamle kommunist: roaldals.dk)
             "En rigtig genteman - nu med briller" (og sløj klam forfatter attitude og onkel Anders look)"
             "Uden ham var vi ingenting" (Heman fluffer, primært for at forsøge at få en MVP-stemme)
             "For at gøre en ekstraordinær indsats for at finde nye lånedrenge."
             "Outsider: Lars. "Mange afbud i år, tak for det - men kan de ikke komme lidt tidligere?"
             "Outsider: Lars. "Fordi han prøver på at få venner ved ikke at opkræve kontingent."
Årets prol: Udgik, folk opfører sig simpelhen på pænt...
Årets MIP: Heman
             "Utroligt, men han kan forbedrer sig i en sen alder - ligesom Stokholm"
             "Fordi han ikke mistede bolden så meget på egen banehalvdel i år, men derimod oppe på              modstanderens bane efter flere flotte soloture"
             "Kandiderer til MVP i år. Meget stabil - syngende, glidende tacklinger. Fornøjelse!"
             "Outsider: 2 stemmer på Asger. "Uden tvivl Asger, vi glæder os til næste sæson...""
Årets Heman: Lugte Lars
             Uden afstemning givet til Lars efter at have smækket et vigtigt straffespark ikke bare              over målet - men også over det 7 meter høje hegn bag målet - og så bagefter bare              smile fjoget og sige undskyld.
Årets flop: "Skarpe"-Arne
             "Guess who" (- med en tegning af et stort æg)
             "Nyt navn, ÆggeArne"
             "Fra måltyv til bundprop - 2013 bliver dit år"
             "Outsider 1: Tis. "For at svigte rollen som holdleder til fordel for et skide computerspil"
             "Outsider 2: Lars stemmer på.. Lars. "Jeg er skuffet over mig selv" (Det bøzzzz)


TOPSCORERLISTE
Fræk fætter20
Elgen7
Von Scholten6
Popz4
Homo3
Mølby1
        
SELVMÅL
Lars1
Pensus1
Elgen1
Popz1
SÆSONEN 2011
Række: Mesterrækken, placering 4

EN SVAG DUFT AF SØLV
Dansesæsonen 2011 kan karaktermæssigt ikke snige sig meget over godkendt. Det erklærede mål om at sikre overlevelse i den bedste række blev sikret med god afstand til nedrykningsstregen. Og med 4 kampe igen kunne Dansedrengene endda meget svagt lugte sølvet - den søde duft blev hurtigt viftet væk med to nederlag. Sæsonen statede med hårdhændet behandling fra de berømte marginaler, og efter 6 kampe havde Danseskolen 3 sejre og 3 nederlag (alle med eet mål, og alle med scoringer fra modstanderen i de sidste minutter). Specielt 1-2 til Pokkers var smertelig, mens Shapes-kampen huskes for mere hæsblæsende afslutning med meget sen udligning, endnu senere afgørelse og en meget vred og behåret Associate Director fra et større dansk Corperate finance hus. Men ingen nedtur varer ved: En tilbagelægning, der ramme en dommer, og sender en friløber til Fræk Fætter sikrer en højst ufortjent 5-4 sejr over Ama'r Nationale. Dette starter en winningstreak på 4 kampe til Danseskolen, hvor vi i den sidste kamp slår mægtige FC Internationale for rent bord (selvom bordet blev beskidt mod slutningen). Desværre slutter foråret med to nederlag i relativt tætte kampe til de senere nummer et og to i rækken - de point havde bragt os på podiet.

LANGT FRA STREGEN
I efteråret blev nedrykningsspøgelset effektivt sendt væk med 6 sejre og 3 nederlag, hvor den røde armĂ© holdt et effektivt indtog specielt i sæsonens sidste kampe, tak til FK og familie. Den bedste sejr var på 4-0 over Pokkers (og en sur Mullah), en fin sejr 4-1 over Ama'r, 4-3 over Inter og 8-3 over Søborg. Danseskolen spillede stabilt i efteråret 2011. De 3 nederlag til Shapes, Mannschaft, og Island (der ønskes tillykke med mesterskab i oprykningssæson, en fryd Danseskolen selv husker tydeligt) var desværre fuldt fortjente.

HURTIG POKAL-EXIT
For de forsvarende pokalmestre blev det endvidere til et meget hurtigt exit. Upåagtede Dendermondo fra B-rækken stillede med et godt hold og vandt fortjent 4-2. Derfor desværre ingen titler i år til Mesterrækkens bedste midterhold.
 
MESTERRÆKKEN  
 KVUTScoreP
1FC Island20163171-3351
2Football Club ØZ20132566-4341
3Pokkers20116357-3739
4Danseskolen20120865-5036
5Shapes NT20821057-5626
6F.C. Internationale2074973-6425
7Ama´r Nationale20731042-4824
8B. Søborg20641030-5222
9Nordbro20621239-6820
10Mannschaft20511433-5416
11Prografica20511451-7916


KÅRINGER
Årets MvP: Fræk Fætter
             "FF har været særklasse (fra Popz)"
             "Enhver fiber i min krop råber Sløjten, men hjertet siger CUZ (fra Fræk Keeper)"
             "I år har angrebet generelt en uklar suppe af middelmådighed (og stupide mails). Men en
              stjerne har lyst klart og rødt som en sikker lanterne i tågen. Den eneste på holdet, der ikke
              behøver at varme op. Den eneste ene FRÆK FÆTTER! (fra Tis)"
Årets ven: Fræk Keeper
             "Han er bare den flotteste.. (fra Sløjten)"
             "Flot fyr! Altid flot smil! Altid sandheden selv, altid flot, altid god til fodbold! ALTID SLØJTEN
             BFF kys fra FK (Fræk Keeper stemmer på Sløjten)"
             "Stemningen har fået et stort løft ved hans skade (Tissemus stemmer på Homo)"
Årets prol: Heman
             "På en sæson, der har været sober som aldrig før, afgøres det på aften: Kalder kæresten for
             Kussen, taler generelt beskidt og slutter af med: Så er den pik vist suttet tør (fra Hansen)"
             "Fik BJ her til middag, men ville sgu hellere se fodbold (Lars stemmer på FK)"
Årets MIP: Sløjten
             "Fra Zero til Hero, Sløjten genfødt som Scholten! (fra Tis)"
             "Scholten elendig sidste år, men OK i år. Kom fra et lavt niveau (fra Arne)
             "Behøver jeg sige andet end Sløjten. UDEN FLUF! (fra FK)"
Årets mål: Arne
             "Det gav helt sig selv efter Arne havde tegnet og fortalt..."
Årets flop: Bomber
             "Han hentede desværre ikke billedet af dunsen i hyrevognen, dunsen er tabt…"

Stemningsbilleder fra julefrokosten hos Arne

TOPSCORERLISTE
Fræk fætter17
Skarpe Arne10
Von Scholten8
Popz7
Elgen6
Bomber2
Mølby1
Koller1
Krøldrup1
        
ASSISTLISTE
Fræk Fætter16
Von Scholten13
Elgen6
Skarpe Arne5
Mølby2
Fræk Keeper2
Homo1
Tis1
Lars1
Neger Niels1
SÆSONEN 2010
Række: Mesterrækken, placering 9

Dansesæsonen 2010 vil hovedsagligt blive husket for to ting: et forfærdeligt efterår i mesterrækken og en fantastisk triumf i pokalturneringen.

MED RØVEN I VANDSKORPEN
Efter et godkendt forår (7 sejre, 4 nederlag), tabte vi 8 af efteråret første 9 kampe(!). Nedrykning var yderst truende, vi led smertelige nederlag: 3-4 til All-Gays og 2-7 til Pokkers (første betydningsfulde nederlag til begge de klamme hold). Tilslutningen var dalende, og kun via formidabel coach-indsats fra dengang arbejdsløse Tis formåede vi at stille hold hver gang. Efter sejr over Nordbro i næstsidste kamp skulle vi minimum have uafgjort i sidste kamp mod De Røde Djævle for at sikre os endnu en sæson i den bedste række, og i stedet sende Dunsens drenge fra de søde små All Gays ned i A-rækken. I en yderst nervepirrende kamp, reddede vi 1-1 og overlevelse, det var sæsonens eneste uafgjort kamp og den vigtigste.

POKALTRIUMF
Hvor røven hang langt under vandskorpen i mesterrækken, så var pokalturneringen en anderledes positiv oplevelse for Danseskolen. Efter godt spil og gode sejre over Partizan Kaukasus, Zeek, AC Forza, og Nordbro (i to omgange efter første kamp blev dømt til omspil pga et indkastsmål), så stod vi i finale mod Den Gule Far. En drama på kunstbanen udspillede sig, da den ordinære kamp endte 2-2: et dansemål dybt i den forlængede spilletid gav Danseskolens første pokaltitel(!).
 
MESTERRÆKKEN  
 KVUTScoreP
1Pokkers22143575-4845
2100 dages klubben22133671-5642
3F.C. Internationale22132783-4741
4BK Zeek22112958-5535
5Shapes NT221021061-7132
6Mannschaft221011146-4331
7Nordbro221011144-6331
8Prografica22921162-8029
9Danseskolen22911264-5128
10B. Søborg22911251-5228
11GHG All Stars22911264-7028
12De Røde Djævle22431537-8015


KÅRINGER
Julefrokosten blev holdt hos Bomber, og traditionen tro er stemmesedlerne blevet væk.
Årets MVP: Tis
Årets ven: Tis
Årets flop: Bomber
Årets forbedring: Dumme Arne
Årets Heman: Lugte Lars
Årets Prol: Fræk Keeper

TOPSCORERLISTE
Elgen13
Fræk Fætter12
Skarpe Arne12
Bomber9
Popz6
Krøldrup5
Homo4
Heman2
Lars2
Tis1
Mølby1
        
ASSISTLISTE
Elgen15
Fræk Fætter8
Ulrik Hvam7
Skarpe Arne5
Homo4
Tis2
Bomber2
Popz1
Mølby1
Fræk Keeper1
Von Scholten1
Krøldrup1
SÆSONEN 2009
Række: Mesterrækken, placering 1, Danmarksmester 2009

OPTAKT
Danseskolens jubelsæson og oprykningssæson startede et meget uventet sted: Munkekælderen under København Universitet, hvor to Dansedrenge holdt en flot fødselsdag i den kolde vinter 2009. Af endnu ikke afklarede årsager var en dunse fra All-Gays inviteret, denne dunse slog midt i buffet´en glæder på sit glas og proklamerede at på trods af beskeden 4. plads i sæsonen 2008 (bl.a. bag Danseskolens suveræne vindere), ja så havde de sikret sig en skrivebordsoprykning, og dunneren gik pinligt videre: Nu skulle Danseskolen have bank, Muahahaha! Det tåkrummende indslag blev ikke dengang opfattet som tegn på at noget stort var i vente.

SVINGENDE START
Danseskolen var netop rykket op til udfordringerne i den bedste række og gik til opgaverne med en vis portion ærefrygt. Efter to første kampe med nederlag (bl.a. 1-7 til Interationale) pegede intet da også på at Danseskolens besøg i Mesterrækken skulle være længerevarende. Skuden bliver dog hurtigt vendt efter den skidte start, og efter 6 kampe med 3 sejre og 3 nederlag begynder en fornuftig spillestil at ligge fast: En kompakt defensiv med direkte og aggresivt angrebsspil i omstillingerne, en god strategi på de knoldede græsbaner. Kamp 7 var for Danseskolen meget vigtigt, den første officielle kamp mod Bøsse-Pokkers (og faldne Mullah som valgte forkert side ved julefrokosten i 2008)! Med en fantastisk 5-2 sejr over de dengang regerende sølvvindere meldte Danseskolen sig ind i kampen om rækkens topplaceringer. 3 sejre i de sidste 4 kampe gjorde faktisk at oprykkerne lå nummer 1 over sommeren, specielt en 3-0 sejr over All-Gays var lækker.

DANSESKOLEN VINDER MESTERRÆKKEN
I efteråret forsatte Danseskolen med det efterhånden fasttømret spilkoncept, snart lød statistikken 3-1-1 for de første 5 kampe, hvorefter Pokkers endnu en gang blev trynet. 4 point i de næste 2 kampe samt svingede resultater fra modstanderholdene satte Danseskolen i den surrealistiske situation, at oprykkerne allerede havde sikre sig mesterskabet med to runder tilbage at spille. Og vi var dermed sikret en af to pladser til DM-slutrunden i Aalborg. Efter endnu en sejr over Prografica var sidste rundes kamp mod All-Gays helt ligegyldig for Danseskolen. Den var den ikke for All-Gays, der bare skulle bruge et enkelt point for at sikre sig den anden billet til Aalborg. All-Gays førte 2-0 efter 10 min, hvorfor lille Lerche højt råber 'det bliver tenniscifre', men med 10 minutter tilbage af sæsonen lignede All-Gays dog ikke en Aalborg deltager, da de var bagud 4-2 til dansedrengene, mens 100 Dages Klubben var foran 4-1 på den tilstødende bane. Drama. Desværre bliver målscoren på begge baner ikke gunstig nok til at fravriste All-Gays sølvet og tilhørende billet til Aalborg, kun en forskel på to mål i den samlede score gør udslaget. Intet kunne dog pille ved Danseskolens fuldstændig overraskende suveræne (47 point, 9 ned til nummer to) Købanhavns Mesterskab 2009.

POKAL SEMIFINALE-EXIT
Med tre stærke og sikre sejre befandt Danseskolen enddog i semifinalen i pokalturneringen, hvor modstanderen var et toptændt Ama'r Nationale. Et intenst opgør endte 1-1, men i den forlængede spilletid indkasserer Danseskolen uheldigvis et selvmål fra den person, der har lagt navn til en afstemnings-kategori til julefrokosten beskrivende handlinger såsom dette 'uheldige' selvmål, og drømmen om en trippel brast...

DK MESTERSKAB I AALBORG
Til DAI's Danmarksmesterskab i Aalborg skulle Danseskolens københavnsmestre op mod DAI's jyske tophold. Hele Danseskolens gamle klassiske garde indlogerede sig vha. Hansens bonus point (Tak til 3iNordic) på Scandic Hotel lige for enden af Gaden (Hansen viste sig i øvrigt at få en ikke mindre end Henrik 'Store' Larsen i EM92-agtig revival). Hotellet skulle vise sig særdeles klogt ift lørdags nats sene hjemtransport. Turneringen starter fint for Dansedrengene med 2-0 over Århus, og da dette hold allerede var slået af det tredje og sidste (Lemvig) hold i puljen var en af de to semifinalepladser sikret. Gruppefinalen blev en intest affære, og vi hiver en ret heldig 1-1 hjem, som ikke ændrer på, at vi slutter to'er i gruppen og skal møde vinderholdet af den anden gruppe tidligt søndag morgen. Sæsonen blev dog stadig fejret på behørig vis i JA-gade, de fleste holdt til langt inde i saltlageret, og lige så utroligt det var at Fræk Keepers gamle Mercer transporterede de ikke-flyvende Dansedrengene sikkert gennem landet, ja, lige så utroligt var det, at alle mand mødte op til morgenmaden på Scandic. Semifinalen klokken 9:30 var dog imidlertid endnu hårdere kost for det jyske hold, som meget overaskende blev slået sikkert 4-1. Finalen ventede, endda mod All-Gays (inkl. låne-Mullah), som endnu mere overraskende vandt den modsatte semifinale. Årtiets vigtigste Dansekamp, uden tvivl - ingen Dansedrenge ville rejse så langt for at blive slået af All-Gays, slet ikke når Dunsen selv stod på mål: Selv efter at Danseskolen kom bagud 1-0; holder årets hold hovedet koldt og slår tilbage og straffer dunsens mål til 3-1. Ikke engang en sen reducering, truer for alvor den ultimative triumf: Danseskolen bliver Danmarksmester i DAI 7-mands fodbold 2009!
 
MESTERRÆKKEN  
  K V U T Score P
1 Danseskolen22152569-4847
2GHG All Stars22122872-6838
3100 dages klubben22122873-7138
4F.C. Internationale22112978-6535
5Prografica22103967-7033
6BK Zeek2294977-5631
7Pokkers2294977-6031
8Shapes NT2294966-5831
9Traktor København22921157-5829
10Nordbro22841058-5328
11B. 199122741147-7725
12Dubious Blues22411729-8613


DM I NØRRESUNDBY
Vinder af DM 2009!!
Resultatliste


KÅRINGER
Årets ven: Fræk/Flirty Keeper
             "Flink med drengene og et svin med damerne (fra Lars)"
             "Bomber.. tak for alle damerne, du er dejlig!!! (fra Fræk Keeper)"
Årets forbedring: Hansen
             "Det har været meget værre (fra Lars)"
             "Er vågnet fra de døde. Håber også han er levende i 2010 (fra Heman)"
             "Har ikke lavet nogen ”Heman” og været bundsolid i mand-mod-mand duellerne (fra Pensus)"
             "Vild vild i finalen (fra Arne)"
             "DA fra LA – han startede på ca. 0, og det har været hæderligt. Er næsten glad for hans
             sene er okay (fra Tissemus)"
             "Arne – er gået fra fatamogana til SKARPE-Arne, vise-topscorer og star personality (fra Popz)"
Årets flop: Tissemus
             "Han løb fordi mig, så han var ikke længere min mand... (fra Hansen)"
             "Man skal åbenbart ikke følge sin mand (fra Fræk Keeper)"
             "Alt andet vil være forkert. (fra Pensus)"
             "To selvmål, ingen trippel, en MASSE brok, intet opspil. Det må blive bedre Heman...
             (fra Tissemus)"
Årets prol: Popz
             "Men der skal mere end BLÆS til at få den igen næste år... (fra Hansen)"
             "Tis; Manden havde strip-historier til hele Lugtes bryllup. Prol uden at sleske for prol-prisen
             (fra Tissemus)"
             "Pensus; men kun som runner up. Du skal være sikker på at Charlotte sluger. Ellers spytter
             hun bare ud og propper det op i skuffen, når du kigger væk.. (fra Popz)"
Årets Pensus: Pensus
             "Selvmål i pokalkampen, det koster the trippel... (fra Bomber)"
             "Det siger sig selv med en målscore på 0-2 (fra Hansen)"
             "Popz: manden er kongen af ishockey straffe, sikker som Henning Berg, Clearing!
             (fra Tissemus)"
Årets MvP: Fræk Keeper
             "Tissemus; store spillere leverer varen i store kampe. Mange vigtige mål og vigtige
             afleveringer (fra Popz)"
             "Tis, den smukkeste beskæggede forsvarsmur en målmand kan ha som udsigt
             (fra Fræk Keeper)"


TOPSCORERLISTE
Fræk Fætter15
Skarpe Arne10
Popz9
Elgen8
Homo7
Bomber6
        
ASSISTLISTE
Elgen12
Fræk Fætter7
Homo6
Popz5
Bomber5
Mølby2
Skarpe Arne2
Tis1
Heman1
Lars1
SÆSONEN 2008
Række: A, placering: 1

Danseskolens anden sæson i A-rækken skulle vise sig at blive sæsonen, hvor holdet i relativ suveræn stil spillede sin op i DAI's bedste række. Før sæsonen var især udsigten til to nervepirrende kampe mod arvefjernerne fra All-Gays med til at Dansedrenge imødegik sæsonen med store forventninger.

SUVERÆN OPRYKNING
De fleste af sæsonens kampe blev afviklet på enten Kløverens eller Valbys knoldede græsbanen. Spilkonceptet hed derfor bundsolid defensiv og giftigt, direkte spil frem ad banen. Målscoren for sæsonen endte da også med at taktikken virkede på fornemmest vis: kun 33 mål scoret imod Danseskolen i 22 kampe kan kun fortælle om et gennem det meste af sæsonen hermetisk lukket forsvarsbolværk. Og da det offensive spil samtidig kastede 83 basser i 22 kampe af sig, så sikrede dansedrengene sig en meget suveræn oprykning til mesterrækken. Faktisk så suveræn, at oprykningen var sikret med 3 runder igen, og motivationen mod de sidste kampe var derfor til at overse, med undtagelse dog af den sidste kamp mod arvefjenderne fra All-Gays.

EN KINDHEST TIL ALL GAYS
Dubious Blues anfører udlovede derfor en dusør på en ramme dåsepils for All-Gays hoved på et fad, altså for den dansesejr i sidste runde. Denne ville sikre Dubious 2. pladsen. I en regnfuld Rypark skulle slaget mellem Danseskolen og Dunsens kompagner stå. All-Gays stillede med 10 toptændte boyz, som gjorde hvad de kunne for få det sidste dunsegrin og kvalificere sig til play-off kampene. Kampen var hård, intens og stemningen til tider dårlig. Kampens afgørelse faldt sent i 1. halvleg hvor Fræk Fætter hamrede et frispark ind fra tæt under mål. All-Gays pressede på gennem store dele af 2. halvleg; men Fræk Keeper havde ikke tænkt sig at lade sæsonens sidste clean sheet glide sig af hænde. På trods af, at Danseskolen kunne være ligeglade, blev All-Gays holdt under strengen til stor fortrydelse for en våd frikadelle. Onde tunger vil påstå at sejren var ufortjent, et tyveri; men flere uafhængige eksperter var ude at understrenge at sejren var et logisk resultat af Danseskolen kynisk effektive spillestil i sæsonen 2008.

TABELLEN
K VUTScore P
1 Danseskolen 22 18 2 283-31 56
2 Dubious Blues 22 15 0 788-52 45
3 AZ Navour 22 14 3 573-50 45
4 GHG All Stars 22 15 0 770-49 45
5 BK Star 22 10 3 970-59 33
6 BK Saab 22 10 3 954-47 33
7 Glostrup Cows-1 22 9 2 1158-69 29
8 A.C. Praest 22 9 1 1263-75 28
9 Klub 1 22 8 0 1468-71 24
10 De 7 Små Dværge 22 4 3 1545-94 15
11 Røde Kro 22 1 2 1939-103 5
12 FC Birkerød 22 7 5 1053-64 26


KÅRINGER
Endnu engang er stemmesedlerne gået tabt. Så heller ingen kommentarer denne gang.
Årets ven: Fræk Keeper
Årets forbedring: Lars
Årets flop: Bomber
Årets prol: Popz
Årets MvP: Fræk Keeper

TOPSCORERLISTE
Elgen13
Homo10
Arne5
Mullah5
Mads5
     
ASSISTLISTE
Homo8
Elgen6
Poppe5
Bomber4
     
Vi mangler desværre stats fra næstsidste turneringskamp som vi vandt 11-1 over De 7 Små Dværge.


SÆSONEN 2007
Række: A, placering: 2

TABELLEN
K VUTScore P
1 FC Brastvo 22 15 3 484-45 48
2 Danseskolen 22 15 1 655-42 46
3 Villa Verde 22 11 3 857-53 36
4 FC Birkerød 22 10 5 772-65 35
5 FC Gaulois 22 10 4 862-51 34
6 De Røde Djævle 22 10 2 1076-71 32
7 BK Saab 22 10 2 1048-48 32
8 Oranje F.C. 22 9 3 1046-47 30
9 Klub 1 22 9 2 1157-67 29
10 A.C. Praest 22 7 4 1152-56 25
11 Mågevej United 22 7 1 1467-77 22
12 Vidar A.W. 22 3 2 1723-77 11


KÅRINGER
Elgen har spist stemmesedlerne i frustration over at være blevet årets flop. Så de farverige kommentarer er gået tabt.
Årets ven: Popz
Årets forbedring: Koller
Årets flop: Elgen
Årets prol: Tis
Årets MvP: Homo

TOPSCORERLISTE
Elgen11
Mullah9
Homo8
Koller5
Popz3
Mølby3
        
ASSISTLISTE
Janus6
Tis5
Elgen5
Homo5
Mullah4
Popz4
Koller4
        
MvP AFSTEMNING
Homo3
Fræk Keeper2SÆSONEN 2006
Række: B, placering: 2

Sæsonen 2006 vil særligt blive husket for to sejre som blev smidt ud af vinduet i sidste minut.

Elgen startede sæsonen som lyn og torden og havde en afgørende fod med i samtlige Danseskole-mål i de første mange kampe. Selvom spillet ikke altid var lige smukt, førte vi suverænt tabellen med 4 point da vi gik på sommerferie. Men forfølgerne fra Villa Verde kunne, og burde, have været distanceret yderligere!

VILLA VERDE KAMPEN
Sæsonen blev tabt med 3 point. Præcis de 3 point som blev sat til en tidlige søndag morgen i Kløvermarken mod Villa Verde. På trods af kampens åbenlyse vigtighed, havde Elgen valgt at drikke sig ihjel i Ferne Branca natten for inden og mødte aldrig op til kamp (her røg årets MvP titel!). Men de resterende 7 dansere kæmpede forbilledligt. På en solidt defensiv indsats var vi tæt på at køre en 2-1 sejr hjem, selvom vi var fysisk udmattede og presset helt i bund. Men Lars (som ellers havde stået en pragtkamp på kassen) ville det åbenbart anderledes! Han valgte simpelthen at kaste bolden direkte til deres angriber og halv-droppede på den efterfølgende afslutning. Tamt!!

PLAY-OFF KAMPEN
Med vores 2. plads i tabellen kvalificerede vi os til en play-off kamp om oprykning. Modstanderen var Mågevej United og det blev et brag af en kamp! Vi kom hurtigt bagud 2-0 men kæmpede os tilbage på smukkeste vis. Med et minut tilbage førte vi 2-3 og vi havde sågar fået yderligere to mål underkendt af dommeren. Af uransagelige årsager går 3 dansere helt frem på et indkast; Mågevej slår kontra og udligner til 3-3 fra en absurd spids vinkel. Ubegribeligt, at vi havde smidt sejren væk! I overtiden scorede de til 4-3.

TABELLEN
K V U T Score P
1 Villa Verde 22 171 486-41 52
2 Danseskolen 22 154 371-27 49
3 Traktor København 22 153 473-46 48
4 Wiseguys 22 141 762-46 43
5 Hybris 22 103 965-59 33
6 AIK 22 93 1051-73 30
7 Cph.Celtic-1 22 75 1050-56 26
8 De Blå Kameler 22 82 1233-57 26
9 FC Pain 22 72 1352-48 23
10 FB 4 22 54 1348-66 19
11 T.T.S.K. 22 54 1354-92 19
12 Sporting Automobil 22 24 1636-70 10


KÅRINGER
Årets ven: Tis, for sin indsats med at skaffe fjas til Homo.
             "Jeg elsker ham og han elsker mig (fra Pensus)"
Årets forbedring: Pensus, fordi han stemte på sig selv.
             "Han har virkelig forbedret sin teknik"
Årets afbrænder: Homo, for brændte chancer foran mål og med kællinger.
Årets flop: Bomber, med overvældende flertal!
             "Forventningerne så store, resultatet så svagt! 2 kasser giver ingen bomber.
             Dårlig til at møde op, afslutte og aflevere. God til øl."
Årets prol, Tis!
Årets Pensus: Lars, for sit miserable drop mod Villa Verde.
             "En Jesper Olsen i det ny årtusind"
             "Skandale med dårligt garn… og hans dame er nærig med dåsen"
Årets MvP: Søndberg, vandt med Ă©n stemme (sin egen!) for en stabil, god sæson.
             "Mullah, den rigtige perker med blazer og en larve der ikke kan fjernes"

TOPSCORERLISTE
Elgen16
Homo10
Mullah10
Mølby9
Popz6
        
ASSISTLISTE
Elgen12
Mullah8
Homo8
Popz6
Mølby5
        
MvP AFSTEMNING
Mullah3
Elgen2
Tis2
Popz2
Pensus1
SÆSONEN 2005
Række: C, placering: 1

TABELLEN
 KVUTScoreP
1Danseskolen22172369-2953
2Villa Verde22162473-2650
3FC P-StarZ22151659-3446
4Randy Vesterbro22143563-4245
5FC FUSA 9822142661-4244
6FC Wooloo22121956-4337
7Eukament221011151-5531
8KIKOBU22921164-5429
9Burgundia Fûbûl22721351-5523
10Lokomotiv Omkast22411745-8113
11Den Jyske Fraktion22311830-11110
12Wiesel22202024-746


TOPSCORERLISTE
Janus9
Mullah7
Kaptajnen6
Homo6
Mølby6
Popz4
Jesper E4

MVP: Popz


SÆSONEN 2004
Række: D, placering: 3

TABELLEN
 KVUTScoreP
1FB 4221723112-4053
2FC Klubben22152593-4447
3Danseskolen22142684-4544
4Nørrebro BK22142696-5844
5Romeo + Juliet22133679-4742
6Nordstjernen22121977-3937
7Dynamorødderne IF22122884-7035
8FC Pluto22911253-7828
9FC Macondo22511647-11016
10IF Tuca22411744-10213
11FC Pitstop22321733-11911
12MetroittenNB22331627-7712


TOPSCORERLISTE

Jens10
Homo10
Mullah8
Niels6
Ellegaard5
Janus5

MVP: Mullah